У рамках практичної підготовки та професійного виховання студентів, викладачі циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського кооперативного коледжу економіки і права Марія Василишин і Надія Ділай організували для студентів груп ОГ(н)-15 та ГРС-18 навчальну екскурсію на фестиваль готельно-ресторанного бізнесу «HoReCa Show Lviv».
«HoReCa Show Lviv»и – унікальний фестиваль у сфері гостинності та готельно-ресторанного бізнесу, що збирає у Львові виробників, постачальників, споживачів відповідних товарів і послуг, бізнес-тренерів, експертів, журналістів, фахівців індустрії гостинності. Організація таких подій є одним з напрямків Програми розвитку туризму м. Львова 2016-2020.
Студенти спеціальності мали змогу відвідати лекції та семінари з вдосконалення професійної майстерності та досягнення успіху у своїй справі від провідних рестораторів, готельєрів, побачити численні майстер-класи і практикуми від відомих шеф-кухарів України, фахівців індустрії гостинності, ярмарки-виставки з презентаціями регіональних продуктів харчування, сучасного обладнання для готелів та ресторанів, елементів декору. Учасники фестивалю побували на чемпіонаті України Pizza Fest 2018, дегустували продукцію вітчизняних підприємств харчової промисловості, відвідали ярмарок вакансій у готельній та ресторанній сфері тощо.
Родзинкою фестивалю «HoReCa SHOW Lviv» була «жива» карта гастролокацій, яку презентували ТзОВ «Галіція Грінері». Гастрокарта виглядала у формі фізичної карти Львівської області. ЇЇ основу складали салати від фермерів Львівській області, які пропонують свою продукцію та відкриті для туристів.
Цікавим для студентів був стенд Торгового дому «S-Prof», який спеціалізується на гуртовій та роздрібній торгівлі технологічним обладнанням для закладів громадського харчування. Співробітники зазначеної фірми проводили майстер-класи з приготування різних страв та смаколиків, усі бажаючі мали змогу скуштувати та оцінити якість приготовлених страв на сучасному обладнанню.
Нові знання та цікавий досвід отримали студенти коледжу, які планують реалізувати себе професійно в готельно-ресторанному бізнесі, адже участь в таких заходах сприяє професійної майстерності, обміну досвідом і показує, що у кожного є шанс для зростання.
Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права
Немає коментарів