Період публікації:

від

до

Категорія:

Ігор Кечеджи дебютував у Світовій ватерпольній лізі

Опубліковано: Понеділок, 19 листопада 2018 

min
max

Національна збірна команда України цьогоріч вперше в історії українського водного поло заявилася і бере участь у чоловічій Світовій лізі сезону 2018/2019р.р.

На попередньому етапі змагань українці грають у європейській групі «Б», де їхніми суперниками є команди Греції, Іспанії та Нідерландів.

23  жовтня 2018р. Україна дебютувала у Світовій лізі гостьовою грою з Нідерландами. Українську команду вистарчило тільки на 2 періоди, які вона закінчила з рахунком 3:4, а в кінцевому підсумку поступилася 5:15.

Другий матч відбувся у Харкові 13 листопада з Іспанією – срібним призером цьогорічного чемпіонату Європи. На жаль, і тут була зафіксована поразка 3:11.

У складі команди у Світовій лізі дебютував студент І курсу Львівського училища фізичної культури Ігор Кечеджи (на фото). Окрім Ігора з іспанцями грали вихованці училища Юрій Маметьєв, Олександр Дядюра та Орест Джура.

Наступну гру у Лізі Україна проведе 11 грудня у Афінах проти збірної Греції.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У юніорському чемпіонаті ватерполісти Львівського спортколеджу поступились основним конкурентам У юніорському чемпіонаті ватерполісти Львівського спортколеджу поступились основним конкурентам Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 27 лютого – 1 березня 2020р. у м.Дніпрі відбулися ігри ІІ туру чемпіонатів України з водного поло серед команд вищої ліги та юніорів віком до 18 років. Команда Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) провела у Дніпрі 4 гри: у трьох перемогла, а в матчі з основним конкурентом на...

Переглядів: 1169 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Євген Наумчик: «Збірні України будуть формуватися з учнів училищ фізичної культури» Євген Наумчик: «Збірні України будуть формуватися з учнів училищ фізичної культури» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 Місто Лева завжди славилося висококласними гравцями у водне поло. Чимало вихідців саме зі Львова творили історію цього виду спорту не тільки для нашого міста чи головної команди «Динамо», а для держави та її національної збірної. Що цікаво, чимало з цих гравців є вихідцями саме з Львівського училища...

Переглядів: 1198 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook