Період публікації:

від

до

Категорія:

Ватерполісти ЛУФК – юнацькі чемпіони України

Опубліковано: Понеділок, 19 листопада 2018 

min
max

У Харкові 12-16 листопада 2018р. відбувся третій, фінальний тур чемпіонату України з водного поло серед юнаків віком до 16 років.

Перемігши у останньому матчі збірну Харківської обл. з рахунком 10:6, переможцем чемпіонату стала команда Львівського училища фізичної культури (тренери Юрій Сидорович, Євген Наумчик).

У складі команди звання юнацьких чемпіонів України вибороли Захарій Федорко, Юрій Рак, Володимир Булачек, Роман Воробець, Остап Гнідь, Владислав Панченяк, Ігор Балух, Віталій Степанюк (11 кл.), Ігор Якубець, Артемій Петрусенко, Олексій Завальний, Володимир Ліщинський, Олександр Мул, Артем Толстіков (10 кл.), Чінгіз Агаджанов (9 кл.).

Найкращим воротарем чемпіонату визнаний Захарій Федорко, а найкращими голеадорами команди в ІІІ турі стали Віталій Степанюк – 13 голів і Чінгіз Агаджанов – 9.

Результати інших матчів команди ЛУФК у ІІІ турі: ДЮСШ Ужгород 4:4, ДЮСШ Одеса 10:4, зб.Харківської обл.-ІІ 15:0, «ДНУ» Дніпро 9:2.

Підсумкова турнірна таблиця чемпіонату (фінальна шістка):

1. УФК Львів

- 25 очків

2. ДЮСШ Ужгород

- 23

3. зб.Харківської обл.-І

- 16

4. ДЮСШ Одеса

- 15

5. зб.Харківської обл.-ІІ

- 6      

6. «ДНУ» Дніпро

- 3

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У юніорському чемпіонаті ватерполісти Львівського спортколеджу поступились основним конкурентам У юніорському чемпіонаті ватерполісти Львівського спортколеджу поступились основним конкурентам Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 27 лютого – 1 березня 2020р. у м.Дніпрі відбулися ігри ІІ туру чемпіонатів України з водного поло серед команд вищої ліги та юніорів віком до 18 років. Команда Львівського коледжу спорту (кол. училище фізичної культури) провела у Дніпрі 4 гри: у трьох перемогла, а в матчі з основним конкурентом на...

Переглядів: 1117 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Євген Наумчик: «Збірні України будуть формуватися з учнів училищ фізичної культури» Євген Наумчик: «Збірні України будуть формуватися з учнів училищ фізичної культури» Опубліковано: П`ятниця, 21 лютого 2020 Місто Лева завжди славилося висококласними гравцями у водне поло. Чимало вихідців саме зі Львова творили історію цього виду спорту не тільки для нашого міста чи головної команди «Динамо», а для держави та її національної збірної. Що цікаво, чимало з цих гравців є вихідцями саме з Львівського училища...

Переглядів: 1163 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook