Період публікації:

від

до

Категорія:

Кращих студентів Львівщини відзначили обласними преміями

Опубліковано: Вівторок, 20 листопада 2018 

min
max

Сьогодні, 20 листопада, в актовому залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося нагородження обласними преміями кращих студентів вищих навчальних закладів.

В урочистостях взяла участь заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук.

«Наша країна зараз не в легкій ситуації, ми – в стані війни. І саме молоді хлопці і дівчата п’ять років тому пішли захищати нашу країну. Пішли спочатку на Майдан сказати про свої європейські цінності, сказати, що я – молодий українець, я вірю в те, що моя країна є сильною, буде сильною та найкращою. Моя Україна – європейська. І мені дуже приємно, що ви є обдарованою молоддю, ви є обдарованими українцями, ви є тими, кому будувати Україну. Я вам дякую і зичу віри в себе і в своїх друзів, зичу віри в те, щоб не говорили зараз, щоб вам не обіцяли, а саме ви з вашими яскравими очима, з вашим світлим розумом розумієте, що популістські будь-які зауваження, обіцянки саме молоді не можуть стати в пригоді, а гарна сильна праця на благо країни, на благо себе приведе до найкращих результатів», - наголосила у вітальному слові Оксана Стоколос-Ворончук.

Слід зазначити, що у 2018 році обласні премії призначено 200 студентам. Найбільшу кількість премій отримали студенти Національного університету «Львівська політехніка» та Львівського національного університету імені Івана Франка.

Цьогоріч розміри обласних премій для студентів вищих навчальних закладів є такими: премія облдержадміністрації та обласної ради – 5 000 грн; імені В’ячеслава Чорновола – 5 000 грн; імені Миколи Колесси – 5 000 грн; імені Олени Степанівни – 5 000 грн; імені Дмитра Вітовського – 5 000 грн; імені Євгена Лазаренка – 5 000 грн; імені Героя України Бориса Возницького – 5 000 грн; імені Івана Федоровича – 5 000 грн.

Премії облдержадміністрації та обласної ради отримали 117 студентів. Зазначимо, що премії виплачують з обласного бюджету в межах Програми розвитку освіти Львівщини на 2017-2020 роки.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Дві сотні кращих студентів Львівщини отримали обласні премії Дві сотні кращих студентів Львівщини отримали обласні премії Опубліковано: Понеділок, 18 листопада 2019 У понеділок, 18 листопада, у Будинку вчених відбулись урочистості, під час яких студентам закладів вищої освіти Львівщини вручили обласні премії. Захід приурочили до Міжнародного дня студентів. Премії кращим студентам Львівщини вручив голова Львівської ОДА Маркіян Мальський разом із заступником...

Переглядів: 555 Коментарів: 0

Вища освіта

Переможців та призерів олімпіад і конкурсів відзначили преміями (фото) Переможців та призерів олімпіад і конкурсів відзначили преміями (фото) Опубліковано: Вівторок, 24 травня 2016 У вівторок, 24 травня, в актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася зустріч переможців і призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, Міжнародних олімпіад та конкурсів з керівництвом...

Переглядів: 4553 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook