Період публікації:

від

до

Категорія:

Викладачі та студенти Львівського кооперативного коледжу відвідали HoReCaSHOW Lviv 2018

Опубліковано: Четвер, 22 листопада 2018 

min
max

Викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для студентів спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» навчальну екскурсію на унікальний та багатогранний по своїй структурі захід в індустрії гостинності – HoReCaSHOW Lviv 2018.

Захід відбувався за підтримки: Львівської міської ради, Львівської обласної ради, Львівської облдержадміністрації. Генеральним технічним партнером фестивалю «HoReCaSHOW Lviv» був Торговий дім «S-Prof».

На офіційному відкритті «HoReCaSHOW Lviv» до учасників та відвідувачів фестивалю з вітальним словом звернувся голова облдержадміністрації Олег Синютка, наголосивши на тому, що цей фестиваль проводиться вже третій рік поспіль в місті Львові і робить регіон законодавцем мод в царині кулінарії. Ми можемо претендувати на те, щоб наша продукція, наші послуги, наше добре ім’я завоювали ринки Європи й світу, маємо можливість показати себе та обмінятись досвідом. Переконаний, що усі наступні фестивалі «HoReCaSHOW Lviv» ставатимуть все потужнішими та масштабнішими. Саме завдяки таким фестивалям Львівщина підписала офіційну угоду і ввійшла в перелік тих областей, які є членами Європейської кулінарної спадщини.

Про діяльністю Торгового дому «S-Prof», який спеціалізується на гуртовій та роздрібній торгівлі технологічним обладнанням для закладів громадського харчування, студентам розповіли власники Орест Степаняк, Ігор Фар'ян (колишні випускники коледжу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»).

Викладачі та студенти відвідали різні тематичні заходи з актуальних питань індустрії, а також продегустували продукцію вітчизняних підприємств харчової промисловості.

На фестивалі доповідали найкращі спікери, відбулися лекції та конференції, на яких передавали свої знання та досвід професіонали своєї справи. Відвідувачі мали змогу ознайомитися з ефективними бізнес-рішеннями та значно підвищити власний професійний рівень, відвідали майстер-класи провідних кулінарів України і закордону. Взяли участь у конкурсах, які дають можливість розвинути та показати себе, а роботодавцям – підібрати собі талановиті кадри.

Побували викладачі та студенти на панельній дискусії - круглому столі на тему: «Як знайти та утримати персонал», на якому обговорювались спільно із роботодавцями проблемні питання працевлаштування студентів, створення умов для якісної підготовки конкурентоспроможних фахівців, здатних задовольнити вимоги як регіонального, так і загальнодержавного ринку праці, забезпечення гнучкості та мобільності організації навчально-виробничого процесу, оновлення змісту освіти відповідно до сучасних вимог ринку праці шляхом упровадження у професійну підготовку молодших спеціалістів елементів дуальної форми навчання та можливості співпраці в різних напрямах роботи між навчальними закладами та роботодавцями.

Викладачі проаналізували фінансово-економічні результати та ефективність діяльності підприємств, одержали корисну інформацію, поповнили свої знання практичними даними, ознайомилися на практиці з останніми новинками галузі, сучасними високотехнологічним обладнанням, яке використовується вітчизняними підприємствами.

Проведення навчальних екскурсій сприяє підвищенню якості навчального процесу, зміцненню ланцюжка теорія-практика, підвищує рівень конкурентоспроможності випускника.

Студентам була надана можливість ознайомитися з виставками провідних підприємств готельно-ресторанного бізнесу та проаналізувати їх економічну ефективність. Відвідавши HoReCaSHOW Lviv, студенти отримали достатньо знань та інформації для того, щоб уникнути в майбутньому провалів в господарській діяльності, дізналися актуальні новини в ресторанному та готельному бізнесі, поспілкувалися з гросмейстерами, які вже мають досвід як побудувати стратегію бізнесу так, щоб уникнути поразки, дізнались багато нового про індустрію та значно підвищили власний професійний рівень.

Кожен учасник фестивалю знайшов для себе щось корисне та потрібне, суттєво розширив портфель партнерських зв’язків, узгодив план подальших дій.

Адміністрація коледжу, викладачі циклової комісії та студенти вдячні організаторам HoReCaSHOW Lviv (Оресту Степаняку, Ігорю Фар'яну, Івану Янчишину та іншим) за надану можливість представникам коледжу відвідати HoReCaSHOW Lviv 2018 – найбільший на теренах України фестиваль готельно-ресторанного бізнесу та гастрономії.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Практичне заняття на HoReCaSHOW Lviv Практичне заняття на HoReCaSHOW Lviv Опубліковано: Вівторок, 20 листопада 2018 З метою адаптації теоретичних знань до практики, впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів на засіданні циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права було прийнято рішення провести відкрите...

Переглядів: 424 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Студенти Львівського кооперативного коледжу відвідали «HoReCa Show Lviv» Студенти Львівського кооперативного коледжу відвідали «HoReCa Show Lviv» Опубліковано: Понеділок, 19 листопада 2018 У рамках практичної підготовки та професійного виховання студентів, викладачі циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій Львівського кооперативного коледжу економіки і права Марія Василишин і Надія Ділай організували для студентів груп ОГ(н)-15 та ГРС-18 навчальну екскурсію на...

Переглядів: 389 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook