Період публікації:

від

до

Категорія:

Волонтер Корпусу Миру США у Стрийській СШ №4

Опубліковано: Неділя, 25 листопада 2018 

min
max

У спеціалізовану школу №4 міста Стрия прибув цієї осені волонтер Корпусу Миру США Корі Александр Рітел зі штату Нью Йорк (місто Баффало).

Містер Рітел є молодий досвідчений волонтер 53 групи, котра цього року склала присягу у Києві. Ще навчаючись у католицькій школі Canisius High School, він допомагав як волонтер на будівництві дороги у Домініканській Республіці, а після отримання диплому бакалавра з економіки, політики та філософії, був волонтером у Швеції, працював у theAmerican Chamber of Commerce. У своїй рідній країні містер Рітел навчав іспаномовних дітей емігрантів англійської мови.

В Україні, перед тим як розпочати свою працю у ССШ № 4, Містер Рітел пройшов два місяці тренувального табору у Житомирі та після триденної конференції у Києві у супроводі вчителя-координатора Ольги Пастушкевич прибув до Стрия.

Вчителі та учні четвертої школи тепло прийняли містера Рітел. У навчальному закладі провели урочисту лінійку та святкові зустрічі з дітьми та педагогами у день його приїзду.

Уся шкільна родина ССШ №4 у передчутті нового цікавого досвіду від співпраці з американцем, адже Корі Александр Рітел проведе тут наступні два роки.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Американський десант у м.Стрию Американський десант у м.Стрию Опубліковано: П`ятниця, 09 листопада 2018 25 жовтня 2018 року у Києві 135 нових волонтерів Корпусу миру США склали присягу. Вони протягом двох років працюватимуть у середніх та вищих навчальних закладах, органах місцевого самоврядування, громадських організаціях, молодіжних та соціальних центрах України. Троє волонтерів Корпусу миру США також...

Переглядів: 656 Коментарів: 0

Відділи освіти

Волонтерство – не мода, а духовна потреба: про це говорили в Львівській політехніці під час засідання «круглого столу» (фото) Волонтерство – не мода, а духовна потреба: про це говорили в Львівській політехніці під час засідання «круглого столу» (фото) Опубліковано: П`ятниця, 16 березня 2018 У наближенні до Великодня і в час Великого посту, коли особливо актуальною стає тема милосердя і любові до ближнього, Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» провів зустріч під девізом «Волонтерство як духовна потреба». Організатори...

Переглядів: 498 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook