Період публікації:

від

до

Категорія:

Голодомор 33-го

Опубліковано: Понеділок, 26 листопада 2018 

min
max

     23 листопада 2018 року у Тростянецькому НВК з метою виховання поваги до історичного минулого України, рідного народу  та вшанування пам’яті жертв того страшного лихоліття був проведений захід "Голодомор 33", який підготували учні 6-9 класів разом із педагогом-організатором Мельник Н.Г. і вчителем музичного мистецтва Пурій З.С.

Школярі перегорнули сумні сторінки історії України, на яких кривавим і чорним вписані слова «голод», «голодомор» та хвилиною мовчання вшанували пам’ять померлих 1932-1933 років.

В уяві кожного постали жахливі картини знущання над українцями: опухлі і змучені від голоду діти, зневірені та знедолені дорослі, люди похилого віку.

Також класними керівниками 1-9  класів було проведено тематичні виховні години.

 

Немає коментарів

Схожі статті:

Сурми та звитяги Сурми та звитяги Опубліковано: Понеділок, 21 жовтня 2019 16 жовтня на базі Тростянецького НВК відбувся конкурс-фестиваль патріотичного мистецтва "Сурми звитяги". У 2019 році виповнюється 110 років з дня народження Степана Бандери, 90 років створення Організації українських націоналістів(ОУН) та 20 років фестивалю "Сурми звитяги". Метою конкурсу є широке пропагування...

Переглядів: 384 Коментарів: 0

Відділи освіти

Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні". Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні". Опубліковано: П`ятниця, 22 лютого 2019 21 лютого відбувся флешмоб "Подаруй свого янгола героям Небесної Сотні".

Переглядів: 297 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook