Період публікації:

від

до

Категорія:

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму

Опубліковано: Понеділок, 26 листопада 2018 

min
max

В рамках низки науково-освітніх проектів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи:

  • 14 листопада – 10 грудня – виставка: Олег Мінько: мої ієрархії.
  • 20 листопада – 7 грудня – виставка творчих робіт викладачів та аспірантів факультету ДПМ ЛНАМ «Сучасне декоративне мистецтво. Межі та смисли».

В рамках науково-освітніх програм «Національний музей і молодь», «Школа і музей – працюємо разом» та проекту «Церковно-календарний рік в українському мистецтві (на прикладі пам’яток із фондів НМЛ)» (пр. Свободи, 20):

  • 27 листопада

о 11:30 год. – тестування учнями інтерактивної гри в рамках проекту «Створи ікону» за підтримки УКФ.

о 14:30 год. – тестування учнями інтерактивної гри в рамках проекту «Створи ікону» за підтримки УКФ.

о 15:30 год. – тестування учнями інтерактивної гри в рамках проекту «Створи ікону» за підтримки УКФ.

  • 28 листопада

о 10:00 год. – методичне заняття для вчителів української мови і літератури на тему: «Тарас Шевченко – художник і поет».

о 11:00 год. – майстер-клас «Портрет Т. Шевченка у техніці лінориту».

о 14:30 год. – інтегрований урок з української мови «Опис людини на прикладі ікон св. Миколая зі збірки НМЛ ім. А. Шептицького».

о 15:00 год. – тематична екскурсія «Іконографія святих Бориса і Гліба» та майстер-клас «Аплікація ікони святих Бориса і Гліба» для людей з обмеженими фізичними можливостями (спільнота Лярш-Ковчег). (Виїздне заняття)

  • 29 листопада о 15:30 год. – тестування учнями інтерактивної гри в рамках проекту «Створи ікону» за підтримки УКФ.
  • 30 листопада о 14:30 год. – тестування учнями інтерактивної гри в рамках проекту «Створи ікону» за підтримки УКФ.

В історичному музейному комплексі Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького по вул. Драгоманова, 42:

  • 21 листопада – 10 грудня – виставка Ніни Буряк «ЕNІГМА».
  • 27 листопада – в межах проекту «Музейна педагогіка» – музейний квест «Види мистецтва» (за матеріалами експозиції «Українське мистецтво ХХ ст.»).
  • 29 листопада – тематична екскурсія «Український модерн в образотворчому мистецтві» (за матеріалами експозиції НМЛ «Українське мистецтво ХХ ст.»).
  • 29 листопада – в межах проекту «Графічна майстерня» – майстер-клас з друку гравюри.
  • 30 листопада – в межах проекту «Музейна педагогіка» – музейний урок з літератури «Усна народна творчість: приказки, прислів’я, загадки» (за матеріалами експозиції «Українське мистецтво ХХ ст.»).
  • 30 листопада – в межах проекту «Музейна майстерня» – створення композиції «Пейзаж» в техніці живопису на склі.
  • 1 грудня – в межах проекту «Дитячий клуб мистецтва» – тематичне заняття «Пуантилізм в мистецтві».
  • 2 грудня – в межах проекту «Музейна школа мистецтва» (під керівництвом художниці Т. Гамрищак) – майстер-клас з олійного живопису «Емоції зими» (за мотивом живописного твору С. Шишка «Зима») в експозиції музею.

на базі Художньо-меморіального музею О. Кульчицької:

  • 4 жовтня 2018 – 20 січня 2019 – виставка «Українське народна вишивка із збірки Олени та Ольги Кульчицьких» (за матеріалами фондового зібрання НМЛ ім. А. Шептицького).

Немає коментарів

Схожі статті:

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Опубліковано: Четвер, 19 грудня 2019 В рамках низки науково-освітніх проєктів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи: 13 грудня – 23 лютого – «Корнило Устиянович: художник українського відродження в Галичині» (до 180-річчя від дня народження). В рамках науково-освітніх програм...

Переглядів: 958 Коментарів: 0

Виховання

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Опубліковано: П`ятниця, 06 грудня 2019 В рамках низки науково-освітніх проєктів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи: 8 листопада – 8 грудня – виставка Романа Романишина. Перехрестя. 13 грудня – 20 лютого – «Корнило Устиянович: художник українського відродження в Галичині» (до 180-річчя...

Переглядів: 1102 Коментарів: 0

Виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook