Період публікації:

від

до

Категорія:

Інтелектуально-розважальна гра «Батл з інформатики та інформаційних технологій»

Опубліковано: Вівторок, 27 листопада 2018 

min
max

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулось загальноколеджівське свято розуму, кмітливості, винахідливості та творчості на тему: «Батл з інформатики та інформаційних технологій», яке організували та провели викладачі циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» під головуванням Віри Варгас.

Мета заходу: узагальнити і систематизувати знання з інформатики та програмного забезпечення, розвивати творчі здібності, навички застосування знань у нестандартних ситуаціях, виховувати інформаційну культуру, інтерес до обраної професії.

В інтелектуально-розважальній грі взяли участь команди студентів спеціальності «Інженерія програмного забезпечення». Ведучими заходу були студенти групи ПК-16 Наталя Відзівашець та Артур Малець.

Кожна команда складалася із 3 учасників, зокрема: команда «Хакери» – студенти групи ПК-15, капітан – Віктор Муха, учасники – Володимир Тарас, Маркіян Ґудзь; команда «Комп’ютерні генії» – студенти групи ПК-16, капітан – Святослав Барандій, учасники – Любомир Миронов, Юрій Міщук; команда «Невгамовні» – студенти групи ІПЗ-17, капітан – Богдан Яременко, учасники – Василь Підляський, Віталій Мойко.

Гра складалась із 4 конкурсів-завдань, які оцінювало кваліфіковане журі у складі Ліліани Криськув, Оксани Кашуби, Людмили Підлужної.

Аудиторію вболівальників розважали анекдотами, цікавими сценками, музичними виступами студенти групи ПВ(н)-27 Роман Бобало, Анастасія Назар, Фуртас Вікторія, Шапайко Тетяна та інші.

Активну участь у вирішенні запропонованих завдань взяли і студенти-глядачі, які отримали за ініціативу солодкі призи: Людмила Суворова (група Пв(н)-27), Тарас Гавриляк (група ПМ(н)-18), Уляна Семеряк (група ГРС(н)-16), Вероніка Чапська (група ГРС(н)-16).

Перемогу в змаганнях виборола команда «Комп’ютерні генії».

Адміністрація коледжу вдячна організаторам – викладачам циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення», учасникам, гостям, вболівальникам за приємні враження, позитивні емоції, практичний досвід.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв'язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Інтелектуальний батл на тему: «Правові аспекти захисту прав споживачів» Інтелектуальний батл на тему: «Правові аспекти захисту прав споживачів» Опубліковано: Четвер, 09 січня 2020 Викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели інтелектуальний батл на тему: «Правові аспекти захисту прав споживачів» серед студентів ІІ і ІІІ курсів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Мета...

Переглядів: 1228 Коментарів: 0

Вища освіта

Студентка Львівського кооперативного коледжу здобула третє місце на обласній олімпіаді з інформатики та комп’ютерної техніки Студентка Львівського кооперативного коледжу здобула третє місце на обласній олімпіаді з інформатики та комп’ютерної техніки Опубліковано: Вівторок, 23 квітня 2019 На базі Львівського торговельно-економічного університету, у співпраці з Радою директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів інформатики та циклу комп'ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області, відбулась XVІІІ обласна олімпіада з інформатики та комп’ютерної...

Переглядів: 1033 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook