Період публікації:

від

до

Категорія:

Святкування Дня студента у Львівському торгово-економічному університеті

Опубліковано: Вівторок, 27 листопада 2018 

min
max

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права разом із викладачами та представниками адміністрації коледжу були запрошені до участі у заходах з нагоди Дня студента, які проходили у Львівському торгово-економічному університеті.

Представники університету під головуванням ректора університету, професора Петра Куцика вітали студентів та щиро бажали їм прекрасного студентського життя у найстарішому торговельно-економічному виші України та Центральної і Східної Європи, творчої наснаги до навчання, гармонійного духовного та фізичного розвитку, здійснення задумів на майбутнє. В університеті відбувся концерт студентської творчості, на якому студенти вишу продемонстрували свої таланти та показали, що таке студентське життя і яким воно є змістовним, веселим та цікавим.

Студенти не тільки презентували чудову розважальну програму, а й свої кулінарні здібності, якими дивували гостей на благодійному ярмарку. Під час роботи ярмарку кожен охочий міг придбати смаколики для себе та своїх близьких.

Студенти коледжу мали можливість спілкуватися з випускниками Львівського кооперативного коледжу економіки і права, які зараз навчаються у Львівському торгово-економічному університеті, отримати від них корисні поради щодо організації навчально-виховного процесу, особливостей проведення позааудиторних заходів, і про сам навчальний заклад загалом. Ярмарка і концерт справили позитивне враження на студентів та викладачів. Усі прониклись теплотою та незабутньою веселою молодіжною та дружелюбною атмосферою.

Адміністрація коледжу, студенти та викладачі вдячні ректорату Львівського торгово-економічного університету за запрошення на урочистості з нагоди святкування Дня студента.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв'язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

День студента у Львівському кооперативному коледжі економіки і права День студента у Львівському кооперативному коледжі економіки і права Опубліковано: П`ятниця, 27 грудня 2019 Уже традиційно з нагоди Дня студента в актовій залі головного корпусу Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся святковий концерт «Наші таланти тобі, рідний коледж». День студента – свято особливе. Воно викликає у молоді бурю емоцій і почуттів. Гостей зібралось чимало – студенти,...

Переглядів: 1097 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі відзначили День студента У Львівському кооперативному коледжі відзначили День студента Опубліковано: П`ятниця, 30 листопада 2018 Уже традиційно з нагоди Дня студента в актовій залі головного корпусу Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся святковий концерт «Наші таланти тобі, рідний коледж». День студента – свято особливе. Воно викликає у молоді бурю емоцій і почуттів. Гостей зібралось чимало – студенти,...

Переглядів: 661 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook