Період публікації:

від

до

Категорія:

Триває громадське обговорення проекту регуляторного акта – наказу МОН «Деякі питання державної атестації наукових установ»

Опубліковано: П`ятниця, 30 листопада 2018 

min
max

Проект наказу Міністерства освіти і науки України «Деякі питання державної атестації наукових установ» (далі – регуляторний акт) розроблено відповідно до Порядку проведення державної атестації наукових установ, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 липня 2017 р. № 540.

Основними цілями прийняття регуляторного акта є проведення незалежного оцінювання ефективності діяльності наукових установ відповідно до їх завдань, використання результатів державної атестації наукових установ центральними органами виконавчої влади, Національною академією наук України та національними галузевими академіями наук України, іншими органами, до сфери управління (відання) яких належать наукові установи, під час:

  • планування обсягу видатків державного бюджету для забезпечення наукової і науково-технічної діяльності наукових установ;
  • формування тематики наукових досліджень та науково-технічних розробок наукових установ;
  • розгляду питання щодо реорганізації, ліквідації наукової установи.

Проект наказу Міністерства освіти і науки України «Деякі питання державної атестації наукових установ» та аналіз його регуляторного впливу розміщено на веб-сайті: http://www.mon.gov.ua.

Термін приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу – до 8 грудня.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:

поштою за адресою: бульвар Тараса Шевченка, 16, м. Київ, 01601, МСП;

електронною поштою за адресою: melnyk@mon.gov.ua.

Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Державної регуляторної служби України: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, або на електронну адресу: inform@dkrp.gov.ua.

Немає коментарів

Схожі статті:

МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства освіти і науки України від 30 січня 2015 року № 67» МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства освіти і науки України від 30 січня 2015 року № 67» Опубліковано: Середа, 14 лютого 2018 Для громадського обговорення пропонується проект наказу Міністерства освіти і науки України «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства освіти і науки України від 30 січня 2015 року № 67». Проектом наказу пропонується визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства освіти...

Переглядів: 722 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Триває громадське обговорення проєкту наказу щодо змін до Умов прийому до ЗВО в 2019 році Триває громадське обговорення проєкту наказу щодо змін до Умов прийому до ЗВО в 2019 році Опубліковано: П`ятниця, 27 вересня 2019 Проєкт наказу розроблено Міністерством освіти і науки України відповідно до статті 44 Закону України «Про вищу освіту», абзацу шістнадцятого частини першої статті 64 Закону України «Про освіту», на виконання рішення Державної регуляторної служби України від 14 серпня 2019 року № 22. Метою запропонованого...

Переглядів: 3011 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook