Період публікації:

від

до

Категорія:

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму

Опубліковано: П`ятниця, 30 листопада 2018 

min
max

В рамках низки науково-освітніх проектів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи:

  • 14 листопада – 10 грудня – виставка: Олег Мінько: мої ієрархії.
  • 20 листопада – 7 грудня – виставка творчих робіт викладачів та аспірантів факультету ДПМ ЛНАМ «Сучасне декоративне мистецтво. Межі та смисли».

В рамках науково-освітніх програм «Національний музей і молодь», «Школа і музей – працюємо разом» та проекту «Церковно-календарний рік в українському мистецтві (на прикладі пам’яток із фондів НМЛ)» (пр. Свободи, 20):

  • 4 грудня

об 11:00 год. – музейний урок з математики на тему «Багатозначні числа»;

о 14:00 год. – тематична екскурсія для дітей «Оповіді про св. Миколая»;

о 15:00 год. – майстер-клас для дітей «Ікона на склі».

  • 5 грудня

о 15:00 год. – тематична екскурсія «Іконографія святих Бориса і Гліба» та майстер-клас «Аплікація ікони святих Бориса і Гліба» для людей з обмеженими фізичними можливостями (спільнота Лярш-Ковчег). (Виїздне заняття).

  • 6 грудня

о 15:30 год. – майстер-клас для дітей «Ялинкові прикраси з соломки».

  • 7 грудня

о 10:00 год. – семінар для вчителів початкових класів на тему: «Школа і музей: працюємо разом».

В історичному музейному комплексі Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького по вул. Драгоманова, 42:

  • 21 листопада – 10 грудня – виставка Ніни Буряк «ЕNІГМА».
  • 3 грудня – в межах проекту «Музейна майстерня» – майстер-клас із трафаретного розпису тканини за мотивами ілюстрацій художників ХХ століття (Л. Левицького, В. Кричевського, С. Караффи-орбут).
  • 3 грудня – в межах проекту «Музейна педагогіка» – музейний урок з народознавства «Мистецтво Яворівщини».
  • 4 грудня – в межах проекту «Музейна педагогіка» – музейний урок з української літератури «Леся Українка в творах митців ХХ століття».
  • 4 грудня – в межах проекту «Музейна майстерня» – майстер-клас із друку гравюри (за мотивами графічних творів Л. Геца, Я. Музики, Л. Левицького, Б. Сороки).
  • 5 грудня – в межах проекту «Музейна майстерня» – майстер-клас із живопису на склі (за мотивами зимових пейзажів митців ХХ ст.).
  • 8 грудня – в межах дитячого проекту «Музейний мистецький клуб» – тематичне заняття «Пуантилізм».

на базі Художньо-меморіального музею О. Кульчицької:

  • 4 жовтня 2018 – 20 січня 2019 – виставка «Українське народна вишивка із збірки Олени та Ольги Кульчицьких» (за матеріалами фондового зібрання НМЛ ім. А. Шептицького).
  • 5 грудня – творча зустріч із народною майстринею-вишивальницею Г. Новицькою-Кулинич «Ікони – голкою» (на тлі виставки).

на базі Художньо-меморіального музею Л. Левицького:

В межах щорічного конкурсу різдвяно-новорічної листівки (пам’яті Л. Левицького):

  • 3 грудня – зустріч із учнями Художнього ліцею м. Львова, тематичне заняття та майстер-клас із створення листівки у техніці лінориту.

на базі Художньо-меморіального музею О. Новаківського:

  • 6 грудня

о 16:30 – в рамках проекту «Музичні вечори у творчій майстерні Олекси Новаківського» – вечір пам’яті видатного українського композитора Анатолія Кос-Анатольського (1909-1983). У програмі – музичні твори Анатолія Кос-Анатольського, які виконають учні і викладачі Львівської державної дитячої музичної школи імені А. Кос-Анатольського. Режисер-постановник: заслужений артист України Сергій Наєнко.

Немає коментарів

Схожі статті:

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Опубліковано: Четвер, 19 грудня 2019 В рамках низки науково-освітніх проєктів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи: 13 грудня – 23 лютого – «Корнило Устиянович: художник українського відродження в Галичині» (до 180-річчя від дня народження). В рамках науково-освітніх програм...

Переглядів: 958 Коментарів: 0

Виховання

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького запрошує на мистецьку програму Опубліковано: П`ятниця, 06 грудня 2019 В рамках низки науково-освітніх проєктів Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького пропонує відвідати наступні заходи: 8 листопада – 8 грудня – виставка Романа Романишина. Перехрестя. 13 грудня – 20 лютого – «Корнило Устиянович: художник українського відродження в Галичині» (до 180-річчя...

Переглядів: 1102 Коментарів: 0

Виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook