Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині завершився третій модуль у межах проекту «Академія директорів»

Опубліковано: Субота, 01 грудня 2018 

min
max

Сьогодні, 1 грудня, у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу завершився третій навчальний модуль у межах проекту «Академія директорів».

Участь у заході взяв голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

«Дякую вам за щирість. Ви є справжніми з дітьми, а це та риса, яка притаманна педагогу. Ви щодня відкриваєте для них свої серця, і повірте, що вони це відчувають. «Академія директорів» – це сьогодні те місце, де ви не лише можете здобути нові знання, але обмінятися думками та поділитися досвідом з іншими. Ви віддані тій професії, яку обрали, за що вам особлива вдячність. Пам'ятайте, що усе тепло, добро та любов, яку ви вкладаєте у дітей, обов'язково повернеться назад», - зазначив очільник Львівщини.

Окрім того, директори освітніх закладів мали можливість поспілкувалися з Олегом Синюткою та змогли поставити свої запитання.

Упродовж трьох днів директори загальноосвітніх шкіл Львівщини брали участь у тренінгах, лекціях та майстер-класах.

«Директор – це та людина, яка повинна завжди прагнути до кращого. Проект «Академія директорів» дає можливість згенерувати нові ідеї та побачити ефективні рішення щодо покращення освітнього процесу свого навчального закладу. Адже технології з кожним днем йдуть в перед, а це означає, що отримані знання сьогодні, допоможуть покращити та змінити педагогічні колективи завтра», - розповіла директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Зокрема, у межах третього навчального модуля говорили про ситуаційне лідерство, як розвивати та управляти брендом школи, а також порушили питання «теорії поколінь» вчителів у школі.

Нагадаємо, що «Академія директорів» – проект, ініційований департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації. Захід вперше провели у 2017році у співпраці з ГО «Центр соціальних інновацій».

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині розпочався третій модуль у межах проекту «Академія директорів» На Львівщині розпочався третій модуль у межах проекту «Академія директорів» Опубліковано: Четвер, 29 листопада 2018 Сьогодні, 29 листопада, у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу розпочався третій навчальний модуль у межах проекту «Академія директорів». Упродовж трьох днів для директорів загальноосвітніх шкіл Львівщини проведуть тренінги, лекції та майстер-класи. «Директор...

Переглядів: 563 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

На Львівщині завершився освітній курс «Академія директорів» На Львівщині завершився освітній курс «Академія директорів» Опубліковано: Вівторок, 25 вересня 2018 На Львівщині завершився II-й модуль освітнього курсу інновацій в управлінні школою «Академія директорів-2018», ініційований департаментом освіти і науки Львівської ОДА у співпраці з ГО «Центр соціальних інновацій». Впродовж трьох днів 100 директорів шкіл Львівщини опановували інструменти ефективної...

Переглядів: 420 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook