Період публікації:

від

до

Категорія:

12 тиждень НУШ - тиждень води

Опубліковано: Четвер, 06 грудня 2018 

min
max

Вода-унікальна речовина, тому учні 1 класу Воле-Блажівської СЗШ І ступеня під керівництвом Надії Михайлівни Пуньків здійснили подорож з Краплинкою.
     Малята поглиблювати знання про одну з найпоширеніших речовин у природі — воду, про різні стани води, формували уявлення про роль та цінність води для всього живого, дали поняття про місце знаходження води в природі на основі пошуково-дослідницької діяльності, розвивали спостережливість, уміння висувати гіпотези і робили висновки з результатів спостережень, а також виховували допитливість, дбайливе ставлення до води.
     Надія Михайлівна провела з дітьми цікаві досліди, які допомогли наочно пояснити їм значення та винятковість цієї рідини! Наші діти полюбляють експерименти, бо досліджуючи та експериментуючи можна відчути себе справжніми науковцями і навіть фокусниками!
Учні ознайомились із казкою про хмаринку. Казка у віршованій формі розповіла малятам про те, як утворюються дощові хмаринки і чому вони змінюють колір. Також діти переглянули мультфільм "Капітошка" і дізнались, де є вода в природі. 
     Учитель ознайомила дітей з оповіданням "Де береться краплинка?". А ще провела цікаве групове заняття "Фантастичні гіпотези", де учні уявляли себе краплинкою і міркували: куди вони б могли помандрувати. 
Протягом тижня розв'язували цікаві ребуси, слухали пісеньки Наталії Май "Крап-Крап...", "Дощик", пили водичку і виготовили аплікації на тему: "Ми ховаємось від дощику!".
    Ось так пройшов тиждень води у 1 класі. Кожен тиждень - особливий. Попереду ще багато цікавого і пізнавального!

Немає коментарів

Схожі статті:

 Узагальнюючий урок з англійської мови в 1 класі Бориславської ЗСШ-інтернату Узагальнюючий урок з англійської мови в 1 класі Бориславської ЗСШ-інтернату Опубліковано: Вівторок, 04 Червня 2019 У першому класі Бориславської ЗСШ - інтернату відбувся узагальнюючий урок з англійської мови присвячений алфавіту, який провела вчитель Щур Н.Т. Наші першачки вивчили всі літери і мали змоги показати свої досягнення. На уроці ми з дітками повторили ABC за допомогою пісеньки, кольори, слова, виконували...

Переглядів: 600 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Свято Букваря Свято Букваря Опубліковано: Понеділок, 13 травня 2019 Традиційне шкільне свято - свято Букваря - відбулося у 1 класі Блажівського ЗЗСО. Це святковий захід де, першокласники попрощалися зі своєю першою книгою - Букварем. На заході лунали пісні, веселі жарти, казкова атмосфера не залишали байдужими нікого. Свято Букваря закінчилося, але шлях до знаннь тільки...

Переглядів: 286 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook