Період публікації:

від

до

Категорія:

Екскурсія у військовий госпіталь

Опубліковано: П`ятниця, 07 грудня 2018 

min
max

27 листопада 2018 року  учні Словітського НВК (дівчата 10-11 класів) відвідали військовий госпіталь (в/ч 3080) Національної гвардії України.

Організатори екскурсії у в/ч 3080 – це відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю апарату райдержадміністрації.

Екскурсію провів начальник медичної частини військового госпіталю Національної гвардії України Ковальчук Святослав Анатолійович, який розповів про завдання, функції та структуру госпіталю. Наголосив, що військовий госпіталь є медичним закладом Національної гвардії України, який призначений для виконання завдань із збереження життя та охорони здоров’я військовослужбовців та резервістів Національної гвардії України і є лікувально-профілактичним закладом, який надає кваліфіковану медичну допомогу. Керівництво військовим госпіталем здійснює начальник військового госпіталю Національної гвардії України.

Екскурсія була цікавою, насиченою та наповненою новими враженнями. Учні відвідали приміщення та оглянули відділи госпіталю. Вони із задоволенням, гордістю пройнялися глибокою повагою до людей, які виконують складну та відповідальну місію - рятують життя захисникам Вітчизни.

Святослав Анатолійович розповів декілька історій про випадки в АТО (ООС) з життя бійців, які захопили молодь своєю відвагою та згуртованістю військових там, на передовій.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Урок-вікторина "Що я знаю про Тараса Шевченка"? Урок-вікторина "Що я знаю про Тараса Шевченка"? Опубліковано: Середа, 11 березня 2020 З нагоди вшанування 206 –ї річниці від дня народження великого сина, українського поета, прозаїка, драматурга, борця за незалежність України, з метою розширення знань учнів про життєвий і творчий шлях Т. Шевченка, формування вмінь  працювати в команді, виховання почуття гордості за свою державу в 7 класі...

Переглядів: 1673 Коментарів: 0

Відділи освіти

Змагання-вікторина "Чи знаєте ви хімію?" Змагання-вікторина "Чи знаєте ви хімію?" Опубліковано: Вівторок, 10 березня 2020 З 2  по 6  березня 2020 року у Ремезівцівському НВК Золочівського району  проходив тиждень хімії.   Тиждень хімії в школі надає можливість вийти за межі стандартного уроку і сконцентрувати увагу на основних теоретичних та прикладних питаннях усього шкільного курсу. Протягом тижня хімії учні мали можливість...

Переглядів: 1361 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook