Період публікації:

від

до

Категорія:

На Стрийщині відкрили ще один дитячий садочок

Опубліковано: П`ятниця, 07 грудня 2018 

min
max

Сьогодні, 7 грудня, у с. Лисятичі Стрийського району Львівської області відкрили заклад дошкільної освіти «Ластівка». Садочок розпочали будувати в 2015 році.

У нововідкритому садку буде функціонувати 3 групи з денним режимом перебування дітей.

У сучасному дошкільному навчальному закладі, окрім спалень, роздягалок для малечі, облаштували яскраві ігрові кімнати, музичний кабінет, харчоблок та закупили споруди для спортивних та ігрових майданчиків.

Керівник апарату Львівської ОДА Маріанна Вільшинська зазначила, що Президент України вважає дошкільні заклади освіти інвестицією у майбутнє, бо ці маленькі діти будуть майбутніми будівничими нашої України.

Для повноцінного функціонування садочка «Ластівка» створили нову матеріально-технічну базу, закупили усе необхідне обладнання та матеріали. З 2015 року на побудову садочка з державного, обласного, районного та сільського бюджетів було виділено 11 млн 786 тис. грн.

Зараз на Стрийщині уже функціонує 32 заклади дошкільної освіти, що охоплює 1 386 дітей.

До кінця 2018 року на Львівщині в експлуатацію планують ввести новостворені заклади дошкільної освіти у Дрогобицькому районі (60 місць) та Сколівському районі (60 місць). Також до кінця року запрацюють додаткові групи при закладах освіти у Городоцькому, Дрогобицькому, Золочівському, Стрийському районах, що дасть змогу збільшити відсоток охоплення дітей дошкільною освітою до 89 %.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Новому Калинові на Самбірщині відкрили дитячий садок У Новому Калинові на Самбірщині відкрили дитячий садок Опубліковано: Четвер, 19 грудня 2019 Сьогодні, 19 грудня, на Львівщині відкрили дитячий садок. Заклад дошкільної освіти «Сонечко» розташований у м. Новий Калинів на Самбірщині. Участь у відкритті взяв перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський. «Сьогоднішня подія – це приклад того, як ми можемо успішно рухатися, коли...

Переглядів: 884 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

У Миколаївському районні відкрили дитячий садочок У Миколаївському районні відкрили дитячий садочок Опубліковано: Четвер, 14 березня 2019 Сьогодні, 14 березня, у селі Дроговиж Миколаївського районну відкрили новий дитячий садок «Сонечко». Реконструкція закладу дошкільної освіти складає 4,7 млн гривень. Проектна потужність нового садка – 20 місць. Після традиційного перерізання стрічки священнослужителі освятили дитячий садочок, а...

Переглядів: 489 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook