Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівський кооперативний коледж економіки і права було представлено на міжнародній виставці «Вища освіта – 2018»

Опубліковано: Понеділок, 10 грудня 2018 

min
max

У Львівському Палаці мистецтв відбулася VIІ Міжнародна виставка українських та закордонних вищих навчальних закладів «Осінній салон «Вища освіта – 2018»».

Це одна з перших спеціалізованих виставок в Західній Україні, яка організована Міжнародним освітнім центром за підтримки Львівської торгово-промислової палати, департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, управління освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради та Львiвського мiського центру зайнятостi та надає платформу для безпосереднього діалогу абітурієнтів з представниками вітчизняних та зарубіжних освітніх закладів.

Мета виставки – популяризація ідеї усвідомленого підходу до вибору майбутньої професії серед українських школярів, а також залучення кращих вітчизняних і закордонних навчально-наукових закладів до участі в міжнародних освітніх заходах.

У виставці взяли участь близько 20-ти вишів з України та з-за кордону. Серед учасників були представлені і заклади кооперативної освіти: ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» та Львівський торговельно-економічний університет.

 Цільова аудиторія виставки – учні-старшокласники, батьки, абітурієнти, студенти та всі ті, хто хоче вчитись та розвиватись. Відвідувачами виставки були не лише жителі Львова та Львівщини, а й абітурієнти з сусідніх областей.

Відвідувачі заходу мали можливість дізнатися про навчальні пропозиції вишів, ознайомитись з молодіжними програмами, студентськими обмінами тощо.

Представники ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» ознайомили абітурієнтів та їх батьків із напрямками підготовки фахівців у виші, надали консультації щодо умов вступу та навчання, особливостей проживання в гуртожитку та провели презентацію освітніх можливостей коледжу.

Якщо хтось не зміг відвідати даний захід, то з інформацією щодо навчання у виші можна отримати на сайті коледжу: http://www.ccej.lviv.ua, або за адресою: м. Львів, вул. Клепарівська, 11. Тел. для довідок: (032) 233-31-35, 233-31-30.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Виставка старовинних побутових речей у Львівському кооперативному коледжі економіки і права Виставка старовинних побутових речей у Львівському кооперативному коледжі економіки і права Опубліковано: Вівторок, 20 листопада 2018 З нагоди Дня української писемності та мови викладачі циклової комісії мовних дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували виставку старовинних побутових речей українського народу для викладачів та студентів коледжу. Мета мистецького заходу: збереження народного мистецтва,...

Переглядів: 396 Коментарів: 0

Профтехосвіта

На Львівщині відбудеться VIІ Міжнародна виставка «Вища освіта-2018» На Львівщині відбудеться VIІ Міжнародна виставка «Вища освіта-2018» Опубліковано: Четвер, 08 листопада 2018 23-24 листопада у Львові відбудеться VIІ Міжнародна виставка «Вища освіта — 2018». Це унікальна спеціалізована виставка українських та закордонних вищих навчальних закладів на теренах Західної України. Щороку у виставці беруть участь вищі навчальні заклади України та зарубіжжя. Цьогоріч зголосилось...

Переглядів: 379 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook