Період публікації:

від

до

Категорія:

Учням ВПУ № 29 провели майстер-клас із розпису ялинкової іграшки

Опубліковано: Понеділок, 10 грудня 2018 

min
max

Напередодні величного свята Різдва Христового з особливою насолодою декоруємо новорічну ялинку, яка радує і втішає наш погляд. Напрочуд приємно прикрасити її різдвяними кулями, які розписані своїми руками.

Відтак, 5 грудня на базі ВПУ № 29 м. Львова педагогічними працівниками Львівського державного Будинку техніки проведено майстер-клас із розпису ялинкової іграшки для учнівської молоді гуртка «Рукоділля» під керівництвом Копичин Лесі Романівни.

Метою цього заходу є залучення молоді до творчого і цікавого процесу, який не тільки приносить результат особистої творчої праці, але й радує кожного, хто бачить цю красу.

Відкрила урок розпису кулі заступник директора з навчально-виховної роботи ВПУ № 29 Комарницька Наталія Северинівна, яка наголосила на важливості проведення таких позаурочних заходів.

Привітала гуртківців виконуюча обов’язки директора Будинку техніки Івашкевич Лілія Михайлівна, побажала  успіхів у процесі розпису ялинкових іграшок.

У майстер-класі взяли участь юні художники, які у творчому процесі створили свої неповторні та оригінальні різдвяні іграшки. Учням було запропоновано кілька видів розпису, і кожен з них міг вибрати малюнок на свій смак. Гуртківці крок за кроком вели свої перші лінії, які впевнено переходили у цікаві малюнки. Кожна новорічна куля створювалась із захопленням і неймовірною цікавістю. Провели майстер-клас культорганізатор Будинку техніки Чабан Галина Андріївна та методист Пацкаль Ганна Йосипівна.

Ялинкові кулі у кожного учня вийшли ніжними і напрочуд святковими, адже кожен втілював у малюнок краплинку свого серця.

Відзначено кращих учнів, а саме: Маєвську Олю, Паслась Мар’яну, Гащук Юлію, Горак Наталю, Кулик Уляну, Міщук Аліну.

Львівський державний Будинок техніки висловлює щиру подяку адміністрації ВПУ № 29 за сприяння у проведенні заходу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Готуємось до новорічних свят Готуємось до новорічних свят Опубліковано: Середа, 11 грудня 2019 5 грудня працівники Львівського державного Будинку техніки – методист Пацкаль Г.Й. та завідувач методичним відділом Петрушко Г.П. – завітали до ВПУ № 29 м. Львова для проведення майстер-класу з художнього розпису ялинкової кульки. Заступник директора з навчально-виробничої роботи ВПУ № 29 Вербовський...

Переглядів: 717 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Готуємось до Різдва (фото) Готуємось до Різдва (фото) Опубліковано: Понеділок, 04 грудня 2017 29 листопада на базі ВПУ № 29 м. Львова педагогічними працівниками Львівського державного Будинку техніки вперше проведено майстер-клас з розпису ялинкової іграшки для учнівської молоді гуртка «Рукоділля» під керівництвом Копичин Лесі Романівни. Метою цього заходу є залучення молоді до творчого і...

Переглядів: 719 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook