Період публікації:

від

до

Категорія:

Перемога з математикою – це перемога над собою…

Опубліковано: Понеділок, 10 грудня 2018 

min
max

6-7 грудня молодші школярі Кам’янобрідської ЗОШ І – ІІІ ст. імені Петра Андрусіва Яворівського району мали можливість глибше пізнати всю загадковість та красу математики, проявити вміння зосереджуватися та мислити самостійно.

6 грудня пройшла гра «Математичний іподром», яку провела вчитель математики Андрусів О. Р. Завдання кожного бар’єру, що долали жокеї, а також задачі математичної лотереї для вболівальників, сприяли різносторонньому розвитку учнів, зміцненню їх знань з природничих дисциплін, виникненню внутрішніх позитивних мотивів до навчання. Переможці були нагородженні солодкими призами.

Учасникам надовго запам’ятається цей захід з математики. Активність та зацікавленість учнів, прийоми формування інтересу до вивчення математики, продемонстровані на заході, отримали високу оцінку колег.

А наступного дня учні 2-6 класів, залюблені в математику, стали учасниками конкурсу – гри «Кенгуру». У ньому немає переможців, участь у конкурсі вже є перемогою, перемогою над собою, над байдужістю, перемогою зацікавленості над її відсутністю. Це перемога бажань більше знати та вміти.

 

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook