Період публікації:

від

до

Категорія:

Благодійний ярмарок «Солодкий Миколай»

Опубліковано: Понеділок, 10 грудня 2018 

min
max

04 грудня 2018 у Рясне-Руському НВК Яворівського району відбувся благодійний ярмарок «Солодкий Миколай». Традиційний захід став певним символом доброти та згуртованості. І цього року завдяки батькам, учням, вчителям, адміністрації школи, громаді села Рясне-Руське і Підрясне, церковній парафії, депутатам і селищній раді було зібрано 33 619 грн та 100 доларів.

Крім цього було зібрано велику кількість памперсів, дитячих засобів гігієни, шкарпеток, дитячого харчування, канцтоварів, іграшок на суму 8000грн. Представники учнівського самоврядування під керівництвом організаторів ярмарку Вольчак З. В. і 11 класу, батьків, вчителів вирішили витратити зібрані кошти на ліки до дитячого будинку № 2 (по вул. Антоновича 117) для дітей з пораженням центральної нервової системи і порушенням психіки і передати Соломії Шах 40 пледів для сліпих дітей у школу-інтернат №100 (по вул. І.Франка,119).

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook