Період публікації:

від

до

Категорія:

У Червонограді відбувся фестиваль різдвяних композицій

Опубліковано: Четвер, 13 грудня 2018 

min
max

6 грудня працівниками Львівського державного Будинку техніки проведено фестиваль різдвяних композицій «Над вертепом зірка ясна засіяла» у Вищому професійному училищі № 11 м. Червонограда.

У фестивалі активну участь взяли заклади професійно-технічної освіти Львівської області: Вище професійне училище № 11 м. Червонограда, Червоноградський професійний гірничо-будівельний ліцей, Сокальський професійний ліцей, Рава-Руський професійний ліцей, Добротвірський професійний ліцей, Вище професійне училище № 71 м. Кам'янки-Бузьки, Угнівський аграрно-будівельний ліцей.

З Божим благословенням на свято завітав отець Михайло. Відкрила захід директор Вищого професійного училища № 11 м. Червонограда Білик Оксана Михайлівна та побажала усім позитивних вражень. Привітала учасників і гостей в.о. директора Львівського державного Будинку техніки Івашкевич Лілія Михайлівна та побажала яскравого проведення фестивалю.

Прозвучали різдвяні колядки, віншування, привітання від учнівської молоді та представників від ЗПТО. Родзинкою фестивалю був театралізований виступ «Ніч перед Різдвом» у виконанні представників ВПУ № 11. Заклади ПТО отримали солодкі подарунки.

Учасники представляли креативні композиції: Різдвяні Шопки, Дідухи, Павуки та Вифлеємські Зірки, які майстерно виготовлені учнями з різних матеріалів і відповідних інноваційних підходів.

Захід проводився з метою популяризації культурних надбань українського народу, збереження народних звичаїв та обрядів, залучення учнівської молоді до творчої діяльності.

Учасники нагороджені грамотами Львівського державного Будинку техніки.

Висловлюємо щиру подяку за співпрацю адміністрації ВПУ № 11 м. Червонограда та педагогічним колективам ЗПТО.

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині пройшов фестиваль різдвяних композицій «Над вертепом зірка ясна засіяла» На Львівщині пройшов фестиваль різдвяних композицій «Над вертепом зірка ясна засіяла» Опубліковано: Середа, 11 грудня 2019 5 грудня працівниками Львівського державного Будинку техніки проведено фестиваль різдвяних композицій «Над вертепом зірка ясна засіяла» у Стрийському вищому художньому професійному училищі. У фестивалі активну участь взяли заклади професійно-технічної освіти Львівської області, а саме: ВПУ № 34 м. Стрия,...

Переглядів: 690 Коментарів: 0

Профтехосвіта

У Львові відбувся фестиваль різдвяних композицій У Львові відбувся фестиваль різдвяних композицій Опубліковано: Понеділок, 17 грудня 2018 Різдво – свято тепла та родинного затишку. Це радісний день, який віщує про народження Сина Божого. Час, коли у будинках пахне смачною випічкою і ялинкою, а на вулицях міста Львова лунають колядки. Саме напередодні Різдва – як невід’ємного елементу духовного розвитку суспільства, 11 грудня працівниками...

Переглядів: 666 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook