Період публікації:

від

до

Категорія:

Стартує дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

Опубліковано: Понеділок, 17 грудня 2018 

min
max

12 грудня в актовому залі Львівського коледжу «Інфокомунікації» Національного університету «Львівська політехніка» Львівський державний Будинок техніки провів нараду з відповідальними працівниками від закладів професійно-технічної освіти м. Львова та області щодо проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Обговорив питання впровадження гри «Сокіл» («Джура») в системі ПТО Набитович Михайло Васильович, заступник директора Львівського обласного центру краєзнавства екскурсій і туризму учнівської молоді.

Шевчук Анатолій Миколайович, громадський діяч, викладач предмету «Захист Вітчизни» Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну, висвітлив питання практичної діяльності у формуванні роїв закладів ПТО.

Засідання пройшло у жвавій атмосфері спілкування, обголювались важливі питання щодо комплексної Програми змагань з використанням відеоматеріалів.

Щиро дякуємо адміністрації Львівського коледжу «Інфокомунікації» Національного університету «Львівська політехніка» за допомогу в проведенні заходу.

Немає коментарів

Схожі статті:

Нарада заступників директорів з НВР щодо проведення гри «Сокіл» («Джура») Нарада заступників директорів з НВР щодо проведення гри «Сокіл» («Джура») Опубліковано: П`ятниця, 18 жовтня 2019 17 жовтня у департаменті освіти і науки ЛОДА відбулась нарада для заступників директорів з НВР закладів професійної (професійно-технічної ) освіти Львівщини щодо організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Присутніми були представники від...

Переглядів: 1325 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

На Львівщині пройшов І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») На Львівщині пройшов І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Опубліковано: Понеділок, 03 Червня 2019 28-30 травня під егідою директора департаменту освіти і науки ЛОДА Мандзій Л.С. проведено І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на турбазі «Карпати» Сколівського району. Організатори змагань: департамент освіти і науки ЛОДА, Львівський державний Будинок...

Переглядів: 1080 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook