Період публікації:

від

до

Категорія:

Листівки воїнам (фото)

Опубліковано: Вівторок, 18 грудня 2018 

min
max

Учні КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» привітали бійців АТО листівками та дитячими малюнками.

У листопаді священики – капелани церкви св. Миколая – найстарішого храму м. Львова – відправляються на Схід зі своєю духовною місією. Вихованці школи долучилися до цієї акції і передали оборонцям України каву, цукерки та листівки. Від щирого серця в усіх вітаннях звучали слова подяки і любові до захисників.

Немає коментарів

Схожі статті:

«Острів учнівської творчості» «Острів учнівської творчості» Опубліковано: Вівторок, 18 вересня 2018 Днями в КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» була організована виставка учнівських робіт під назвою «Острів учнівської творчості». Тут представлені роботи в техніці «оригамі», «квілінг», аплікації з природнього матеріалу, вишивка.

Переглядів: 311 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Малюнки до Великодніх свят. Малюнки до Великодніх свят. Опубліковано: Понеділок, 16 квітня 2018 Нещодавно учні КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» на уроках образотворчого мистецтва малювали малюнки до Великодніх свят. Діти із задоволенням фантазували на цю тему. Символом свята є паски і крашанки, саме їх малювали учні виражаючи свої...

Переглядів: 563 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook