Період публікації:

від

до

Категорія:

Згуртування колективу (фото)

Опубліковано: Вівторок, 18 грудня 2018 

min
max

Днями у 5 класі КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» відбулося тренінгове заняття на тему: «Згуртування колективу».

На занятті діти мали можливість краще дізнатись про вподобання один одного за допомогою ігор «Переплетені маневри», «Солодкі справи». За допомогою вправи «Малюнок у групі» діти навчались працювати у групі і розподіляти ролі між собою, виходити із конфліктних ситуацій мирним шляхом. А за допомогою метафоричних карт «Персоніта» вчились говорити компліменти один одному.

Немає коментарів

Схожі статті:

Тренінг на тему: «Портрет ідеального друга» Тренінг на тему: «Портрет ідеального друга» Опубліковано: Понеділок, 19 березня 2018 Днями в 3 класі КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» практичний психолог Білокорович Н.О. провела заняття з елементами тренінгу на тему: «Портрет ідеального друга». Діти із задоволенням підбирали риси справжнього друга, а також вчились представляти...

Переглядів: 405 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Педагогічна рада в школі Педагогічна рада в школі Опубліковано: Четвер, 16 січня 2020 16.01.2020 року в КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» пройшло засідання педагогічної ради, де розглядалося актуальне питання шкільної STEAM i STEAM – освіти та роль практичного психолога в НУШ.

Переглядів: 973 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook