Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся «Урок мужності»

Опубліковано: Четвер, 20 грудня 2018 

min
max

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулася виховний захід «Урок мужності», присвячений Дню Збройних Сил України, який провели викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Михайло Голубка та циклової комісії мовних дисциплін Галина Гасюк.

Мета заходу: сприяти згуртуванню молодого покоління, виховувати патріотичні почуття до рідної землі, дружби та взаємоповаги один до одного, поглибити знання студентів про військові традиції, формувати у молодого покоління національно-патріотичне усвідомлення духовної єдності поколінь, пропагувати серед студентів дух патріотизму та поваги до свого війська та нації.

В ході спілкування куратори розповіли про Збройні Сили України, на які відповідно до Конституції України покладаються оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності й недоторканності.

Студенти були ознайомлені з основними статтями Конституції України і законів України про Збройні Сили, їх призначення, розказано про статус військової служби, підготовку громадян України до військової служби, складання Військової присяги, проходження і види військової служби, виконання військового обов’язку в запасі, викладено хронологічну таблицю розвитку Збройних Сил у незалежній Україні.

Також в ході спілкування було наголошено на реформуванні сучасних Збройних Сил України, перспективах їх розвитку, напрямках інтеграції держави в європейський та міжнародний простір, участі Збройних Сил України у міжнародній діяльності та військовому співробітництві.

За круглим столом відбулася дискусія щодо історії Збройних Сил України та перспективах їх розвитку, участі ЗСУ в міжнародній діяльності та військовому співробітництві.

Було наголошено на престижі військової професії та формування в студентів мотивації до служби у лавах Збройних Сил України, необхідності активізації військово-патріотичного виховання. Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність – перш за все!

Адміністрація коледжу приєдналась до привітань на адресу наших славних військовослужбовців – солдатів і офіцерів, побажавши їм міцного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійного тилу.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 719 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 650 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook