Період публікації:

від

до

Категорія:

Гандболістки ЛУФК спротиву від суперниць не відчули

Опубліковано: Понеділок, 24 грудня 2018 

min
max

Відбулися перші три тури чемпіонату України з гандболу серед дівчат віком до 17 років.

На першому етапі змагань всі учасники за територіальним принципом розподілені на три підгрупи, де проводять спарені ігри у два кола за принципом «кожен з кожним».

Команда Львівського училища фізичної культури посіяна у ІІІ підгрупу, де її суперницями є київська ДЮСШ №2, рівненська ДЮСШ №4 та ДЮСШ м.Тернополя.

У першому турі дівчата у Львові приймали рівнянок і двічі отримали переконливі перемоги 46:9 і 45:13.

Другим суперником команди був тернопільський колектив. Ігри відбулися у Тернополі, але це не стало на заваді для подвійної перемоги: 29:17 і 38:20.

18-19 грудня 2018р. в гості до нашої команди приїхали столичні гандболістки. 62:20 і 45:21 – київська команда конкуренцію не склала.

Отож, після першого кола команда ЛУФК спротиву від суперниць не відчула, набрала 12 очків і одноосібно лідирує. У киянок 8 пунктів, тернополянки і рівнянки набрали по 2 очки.

Старший тренер гандбольного відділення Віталій Надич  відзначив впевнену гру лідерок команди Діани Дмитришин, Катерини Козак, Ірини Прокоп’як, які вже мають досвід виступів за львівську «Галичанку», а також Марину Валієву (на фото), Ангеліну Овчаренко, Олесю Дяченко, Христину Майкут і Вероніку Щербу.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Борис Чижов запросив до гандбольної збірної восьмеро вихованок Львівського спортколеджу Борис Чижов запросив до гандбольної збірної восьмеро вихованок Львівського спортколеджу Опубліковано: Середа, 04 березня 2020 25 і 29 березня 2020р. жіноча збірна команда України з гандболу зіграє 2 матчі кваліфікаційного турніру до чемпіонату Європи із командою Фарерських островів. На підготовку до ігор головний тренер збірної Борис Чижов запросив 22 гравчині, з них восьмеро вихованок Львівського коледжу спорту (кол. училище...

Переглядів: 1662 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Молодші гандболістки Львівського спортколеджу у фіналі чемпіонату України Молодші гандболістки Львівського спортколеджу у фіналі чемпіонату України Опубліковано: Вівторок, 03 березня 2020 Завершилися ігри першого етапу чемпіонату України з гандболу серед дівчат віком до 15 років. У останньому турі команда Львівського спортколеджу (кол. училище фізичної культури) у принципових поєдинках 28 і 29 лютого 2020р. в Ужгороді зустрічалася з місцевою СДЮШОР «Карпати». У першому матчі дівчата...

Переглядів: 1438 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook