Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулося спільне засідання Колегії департаменту освіти і науки ЛОДА та обкому Профспілки

Опубліковано: Середа, 26 грудня 2018 

min
max

Сьогодні, 26 грудня, у Будинку вчених відбулося спільне засідання Колегії Департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації та Ради Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.

У роботі засідання взяли участь керівники відділів освіти районних державних адміністрації, міських рад та об’єднаних територіальних громад, члени обкому Профспілки.

Про стан виконання Угоди між департаментом та обкомом Профспілки за 2018 рік та пріоритетні напрями роботи за Угодою на наступні роки у своїх доповідях прозвітували заступник директора - начальник управління департаменту Ігор Гайдук та заступник голови організації профспілки Мар’ян Калин.

Опісля директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій та голова Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Марія Яцейко ухвалили та підписали нову редакцію Угоди на 2016-2020 рр., яка регулює трудові та соціально-економічні відносини у сфері освіти.

У рамках угоди в 2019 році департамент освіти і науки ЛОДА спільно з профспілкою будуть працювати над покращенням та розвитком освітньої галузі Львівщини.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook