Період публікації:

від

до

Категорія:

У ліцеї «Просвіта» презентували шкільну мобільну лабораторію

Опубліковано: П`ятниця, 28 грудня 2018 

min
max

У ліцеї «Просвіта» презентували шкільну мобільну лабораторію, яка розкриває цікаві явища з анатомії, фізики, математики. Лабораторія складається з 10 експонатів, кожен з яких має свою оригінальну побудову та дію.
Є багато явищ, які діти бачать в повсякденному житті і не розуміють чому так відбувається. У цій науковій мобільній лабораторії це можна пояснити науково. Тому така навчальна лабораторія буде мандрувати школами у рамках проекту #Дні_науки_у_школі, щоб кожна дитина мала можливість побачити, спробувати, попрацювати на такому приладі та отримати розуміння явищ, які вона бачить у житті, - розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Наша мета – це щоб діти отримували якісні знання, а вчителі мали можливість показувати це на різних прикладах. Тому ми придбали для львівських шкіл цю лабораторію, яка буде мандрувати, - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Немає коментарів

Схожі статті:

Mobilab_Lviv та школярі СЗШ №7 м. Львова Mobilab_Lviv та школярі СЗШ №7 м. Львова Опубліковано: Середа, 06 лютого 2019 А наша Мобільна наукова лабораторія  вже у Середній загальноосвітній школі № 7 м. Львова. Там школярі вражені від лабораторії. Вони не здогадувались, що вчити фізику можна так цікаво та легко.

Переглядів: 754 Коментарів: 0

Відділи освіти

Мобільна наукова лабораторія вже переїхала до гімназії "Престиж". Мобільна наукова лабораторія вже переїхала до гімназії "Престиж". Опубліковано: Вівторок, 29 січня 2019 У Львові Мобільна наукова лабораторія вже переїхала до гімназії "Престиж". Там школярі знали, що лабораторія вирушила у подорож, а тому чекали на неї. Наприклад, учні 10-их класів спробували разом із вчителями фізики готуватись до проведення уроків. Вони самостійно шукали цікавинки щодо кожного експонату,...

Переглядів: 615 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook