Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права привітали Збройні Сили України з професійним святом

Опубліковано: Субота, 29 грудня 2018 

min
max

Члени студентського самоврядування Львівського кооперативного коледжу економіки і права привітали Збройні Сили України та провели флеш-моб на підтримку воїнів військово-морських сил України.

Представник студентства, переможниця обласного етапу XVIII Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика Вікторія Надурак разом зі студентами, які представляють різні міста України, за підтримки адміністрації коледжу, голови Львівської спілки споживчих товариств України, об’єднаного профкому та колективу вишу у відео-зверненні підтримали воїнів ВМСУ та привітали військовослужбовців, працівників Збройних Сил України, учасників АТО, ССО та ветеранів війни.

У зверненні було наголошено: «Армія – захисний щит нації, а армійці – вартові, що охороняють нашу країну. Військові України – це справжня армія незламних та нескорених синів свого народу, які вже 5-й рік в жорстких та нерівних умовах війни виявляють мужність, героїзм, надзвичайну силу духу у перемозі ворога.

Коли мільйони українців знають, що їх захищає безстрашна боєздатна армія, вони можуть сподіватися, що їхні мрії про мир, процвітання країни та її славу стануть реальністю! І вони обов'язково стануть реальними. Адже українська нація має власну історію, а її з Збройні Сили завзято відстоювали право на незалежність та недоторканність держави від загарбників!

Ми пишаємося тим, що в нас є така сильна й професійна армія, яка здатна перемогти найзлішого ворога! Ми пишаємось тим, що в нас такі стійкі та відважні воїни ВМСУ!

Дякуємо матерям і батькам, які виховали синів та доньок, які сміливо одягнули військовий однострій, обрали сенсом життя оборону нашої вітчизни!

Шановні армійці, щиро вітаємо вас зі святом, бажаємо не втрачати віру у перемогу, завжди пам'ятати, що на вас чекають рідні та близькі, які щодня моляться за вас!

Бажаємо вам та вашим рідним злагоди, великих перемог, здійснення мрій, нових досягнень у нелегкій справі захисту Вітчизни.

У цей день ми також вшановуємо пам'ять Героїв, які поклали своє життя за нашу Богом ославлену українську землю. Вічна їм шана!

Слава героям!

Слава Україні!

Слава її Збройним Силам!»

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 772 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 702 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook