Період публікації:

від

до

Категорія:

Інтелектуально-розважальна гра «Історична рулетка»

Опубліковано: Субота, 29 грудня 2018 

min
max

Викладачі циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели для студентів перших курсів усіх спеціальностей інтелектуально-розважальну гру «Історична рулетка».

Мета заходу: сприяти патріотичному вихованню кожного студента, осмисленню себе як частинки великого українського народу, пробуджувати національну самосвідомість, виховувати почуття поваги та гордості до рідного краю, народу, мови, бажання знати якомога більше про її історію, культуру, традиції, вдосконалювати навички, набуті в процесі навчання, уміння висловлюватися, дискутувати.

Гра проводилася в три тури: розпочалась з розминки, наступний тур називався «Хто це?», закінчилась туром під назвою «Герої України». Між турами були цікаві завдання з чорної скриньки.

У підсумку перемогу здобули студенти спеціальності «Право», друге місце посіла команда спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», третє місце виборола команда спеціальності «Інженерія програмного забезпечення».

Проведення гри супроводжувалося презентацією, іншою цікавою, пізнавальною інформацією. Переможці були нагороджені грамотами та солодощами.

Проведення такого заходу дає змогу розвивати навички та вміння самостійного й групового пошуку відповідей на запитання, творчу активність, кмітливість, інтелект, повагу до думки кожного, упевненість у своїх знаннях, прагнення до перемоги.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі провели інтелектуальну гру «Наука і фортуна» У Львівському кооперативному коледжі провели інтелектуальну гру «Наука і фортуна» Опубліковано: Четвер, 30 травня 2019 З метою розвитку навчально-пізнавальної діяльності студентів Львівського кооперативного коледжу економіки і права викладачі циклової комісії загальноосвітніх дисциплін організували та провели інтелектуальну гру у формі брейн-рингу на тему: «Наука і фортуна». Мета заходу – перевірка рівня засвоєння...

Переглядів: 614 Коментарів: 0

Вища освіта

Інтелектуально-розважальна гра «Фінансова грамотність» для учнів Бібрської школи Інтелектуально-розважальна гра «Фінансова грамотність» для учнів Бібрської школи Опубліковано: Четвер, 16 травня 2019 Тижні циклових комісій стали традицією і невід’ємною частиною навчально-виховного процесу у Львівському кооперативному коледжі економіки і права. Вони сприяють, насамперед, поглибленню знань студентів, розвивають інтерес до вивчення фахових дисциплін, спонукають до вироблення ґрунтовних умінь та навичок,...

Переглядів: 621 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook