Період публікації:

від

до

Категорія:

Студент Львівського кооперативного коледжу – учасник Всеукраїнської науково-практичної конференції

Опубліковано: Субота, 29 грудня 2018 

min
max

Нещодавно на базі Торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету відбулася І Всеукраїнська науково-практична конференція на тему: «Актуальні проблеми та перспективи розвитку торгівлі в умовах євроінтеграції».

Мета конференції: пошук рішень з актуальних проблем розвитку торгівлі в умовах євроінтеграції, встановлення контактів між студентами та викладачами різних навчальних закладів, що готують майбутніх фахівців сфери торгівлі, обмін науковими результатами і дослідницьким досвідом.

З вітальним словом до учасників конференції звернулася модератор заходу – завідувач відділення підприємництва та торгівлі Наталя Фомічова, яка наголосила, що підготовка компетентного, конкурентоспроможного фахівця неможлива без дослідно-пошукової діяльності, а залучення студентів до дослідно-пошукової роботи сприяє розвитку творчого потенціалу, розкриває інтелектуальні здібності, і тим самим дає можливість не тільки виявити здатність студентів до наукової роботи, але й формує соціально-активну особистість.

До привітань долучився директор коледжу Олег Олійник, який зазначив, що одним із пріоритетних напрямків розвитку галузей економіки слід вважати торгівлю, яка в останні часи активно нарощує свої позиції в умовах євроінтеграції.

Оргкомітетом отримано матеріали від 80 дослідників. У конференції взяли участь викладачі та студенти з 20 закладів освіти різних областей України.

Львівський кооперативний коледж економіки і права представив студент третього курсу економіко-технологічного відділення спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Михайло Голубка з доповіддю на тему: «Напрями та перспективи розвитку торгівлі в системі споживчої кооперації України в сучасних умовах євроінтеграції».

Учасники конференції працювали за такими тематичними напрямами: консумерські проблеми ринку товарів, тенденції та перспективи розвитку комерційної діяльності підприємств України в умовах євроінтеграції, товарознавча характеристика та оцінка якості продовольчих (непродовольчих) товарів, інформаційні системи та технології в торгівлі.

Організатори висловили подяку всім учасникам та вручили сертифікати.

Матеріали конференції оприлюдненні у збірці тез.

За інформаціє прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Українська школа в умовах гострих викликів XXI ст. (фото) Українська школа в умовах гострих викликів XXI ст. (фото) Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 7 лютого 2020 року педагоги КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат №1 І-ІІІ ст. імені Б.-І. Антонича» Дацко Н.Б., Гірна У.Є., Юрків Р.С., Захаревич О.Т. взяли участь у Першій Всеукраїнській педагогічній різдвяній конференції на тему: «Українська школа в умовах гострих викликів XXI...

Переглядів: 1160 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Запрошуємо до участі в науково-практичній конференції «Національна ідентичність як проблема науки й освіти» Запрошуємо до участі в науково-практичній конференції «Національна ідентичність як проблема науки й освіти» Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 12 березня у Києві, в рамках Одинадцятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та виставки освіти за кордоном «World Edu», відбудеться науково-практична конференція «Національна ідентичність як проблема науки й освіти». Мета конференції: визначення наукових основ та практичних способів розв’язання...

Переглядів: 700 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook