Період публікації:

від

до

Категорія:

Навчальна практика у будівельному гіпермаркеті «Епіцентр К»

Опубліковано: Середа, 02 січня 2019 

min
max

З метою забезпечення якісної підготовки сучасного молодшого спеціаліста Львівський кооперативний коледж економіки і права має укладені договори з діючими сучасними торговельними підприємствами регіону, які є базами практики для студентів. Слід зазначити, що разом із дипломом молодшого спеціаліста про отримання кваліфікації та атестатом про повну загальну середню освіту студенти коледжу отримують робітничу професією, яка дає додаткові можливості молодим фахівцям знайти гідне місце роботи на торгівельних підприємствах регіону.

Нещодавно студенти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» проходили навчальну практику на діючих торговельних підприємствах міста Львова, в т.ч. у будівельному гіпермаркеті «Епіцентр К». Дана практика передбачена навчальним планом і є невід’ємною складовою частиною освітнього процесу та практичної підготовки студентів.

Під час проходження навчальної практики студенти ознайомилися з торговельною діяльністю діючого підприємства; оволоділи навичками роботи продавця-консультанта, контролера-касира; набули вмінь та навичок роботи із засобами вимірювальної техніки, реєстраторами розрахункових операцій; оволоділи технікою продажу окремих груп непродовольчих товарів; самостійно обслуговували покупців та брали участь у вирішенні торгових ситуацій, що виникали у процесі продажу товарів.

По закінченні практики студенти безпосередньо у будівельному гіпермаркеті склали іспит на отримання робітничої професії продавця.

Члени кваліфікаційної комісії – викладачі циклової комісії підприємництва, торгівлі та біржової діяльності коледжу Лідія Марчишин і Руслана Погорілець, менеджер із персоналу компанії «Епіцентр-К» Світлана Мала – відмітили високий рівень знань студенів, позитивно оцінили рівень практичної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників і переконані, що набута робітнича професія дозволить студентам у майбутньому знайти високооплачувану роботу.

Адміністрація коледжу вдячна керівництву та фахівцям будівельного гіпермаркету «Епіцентр К» за надані практичні знання та можливість проходження виробничої практики на сучасному торговельному підприємстві.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

Для студентів Львівського кооперативного коледжу провели відкрите заняття з навчальної практики «Вступ до фаху» Для студентів Львівського кооперативного коледжу провели відкрите заняття з навчальної практики «Вступ до фаху» Опубліковано: Середа, 03 жовтня 2018 Нещодавно викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права Михайло Голубка провів у групі Фн-Оц-17 відкрите заняття з навчальної практики «Вступ до фаху» на тему: «Мотивація навчання студентів». До проведення заняття були залучені практичні фахівці Львівського обласного управління АТ...

Переглядів: 480 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Демо-лекція «Облік і аналіз кредитних операцій банку» на базі АБ «Укргазбанк» (фото) Демо-лекція «Облік і аналіз кредитних операцій банку» на базі АБ «Укргазбанк» (фото) Опубліковано: Четвер, 26 липня 2018 Викладачем циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, Львівського кооперативного коледжу економіки і права Оксаною Ферою була організована та проведена демо-лекція з дисципліни «Облік і аналіз в комерційних банках» на тему: «Облік і аналіз кредитних операцій банку» на базі АБ «Укргазбанк»...

Переглядів: 685 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook