Період публікації:

від

до

Категорія:

III з’їзд споживчої кооперації Львівської області

Опубліковано: Четвер, 24 січня 2019 

min
max

Сьогодні кооперація займає важливе місце у структурі національної економіки, а вітчизняні кооперативні організації і підприємства роблять вагомий внесок у забезпечення зайнятості населення, оптимального використання місцевих ресурсів та поліпшення соціально-економічного і культурного рівня життя людей.

Своєю діяльністю кооператори ефективно сприяють впровадженню економічних та соціальних реформ, розвиткові підприємницької ініціативи, задоволенню потреб людей у якісних товарах і послугах, створюють умови для підвищення добробуту населення в регіонах.

21 грудня 2018 року в актовій залі ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» відбувся III з’їзд споживчої кооперації Львівської області.

У роботі вищого органу управління споживчої кооперації Львівщини, крім делегатів з’їзду, взяли участь: перший заступник голови правління Укркоопспілки, голова ЦК Профспілки працівників споживчої кооперації Володимир Павлович Левицький, члени Ради та Ревізійної комісії Споживспілки Львівської області, директори підприємств облспоживспілки, голови профспілкових комітетів районних споживспілок та підприємств системи, керівні працівники апарату управління споживспілки.

Зі звітною доповіддю про роботу Ради і правління Спілки споживчих товариств Львівської області у 2014-2018 роках та завдання щодо підвищення ефективності господарювання кооперативних організацій системи споживчої кооперації області виступив голова правління, к.е.н., заслужений працівник сфери послуг України Михайло Ванівський. Він, зокрема, зазначив, що органи управління і контролю Споживспілки Львівської області, районних споживспілок та споживчих товариств, трудові колективи кооперативних організацій та підприємств, незважаючи на складні економічні умови господарювання, забезпечили подальший розвиток системи споживчої кооперації Львівщини.

На третину зросли обсяги чистого доходу від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг). Обсяг загального товарообороту зріс в 1,3 рази. На сільську торгову мережу сьогодні припадає 70 відсотків загального роздрібного товарообороту системи.

У звітній доповіді значну увагу приділено забезпеченню ефективного господарювання та зміцненню фінансового стану підприємств системи, а також питанням кадрової політики, кооперативної освіти та соціального захисту працівників.

Одним із пріоритетних завдань споживчої кооперації області на найближчу перспективу визначено: підтримка її іміджу на державному рівні шляхом модернізації торгової мережі та мережі ресторанного господарства відповідно до затверджених стандартів фірмового стилю «СООР-Україна». В системі також напрацьовуються заходи щодо створення мережевого кооперативного ритейлу, як позитивного структурного заходу.

Завершуючи свій виступ, Михайло Ванівський зазначив, що для досягнення успіху надзвичайно важливо працювати над зростанням іміджу споживчої кооперації як системи з високим потенціалом, талановитими людьми та неймовірно сильним бажанням створення кращого майбутнього в Україні. Він також подякував усім кооператорам за щоденну працю, привітав з наступаючими святами та вручив нагороди правління Спілки споживчих товариств Львівської області та обласного комітету профспілки.

З доповіддю про роботу ревізійної комісії у звітної періоді виступила член ревізійної комісії споживспілки Оксана Кропивницька.

В обговоренні доповідей взяли участь: голова правління Сокальської райспоживспілки Петро Габа, начальник відділу кадрів, голова профспілкової організації Самбірської райспоживспілки Лілія Хапко, директор ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» Наталія Зубко, голова правління Миколаївської райспоживспілки Ярослав Фацієвич, голова правління Корчинського споживчого товариства Радехівської райспоживспілки Марія Баран.

Перед делегатами та гостями з’їзду виступив перший заступник голови правління Укркоопспілки, голова ЦК Профспілки працівників споживчої кооперації України Володимир Левицький, який привітав усіх присутніх з початком роботи з’їзду споживчої кооперації області, подякував спілчанам за працю, акцентував увагу присутніх на важливих питаннях сьогодення, а також вручив відзнаки Укркоопспілки за сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок в розвиток і зміцнення споживчої кооперації Львівщини.

Делегати з’їзду обрали органи управління і контролю споживчої кооперації області – Раду та Ревізійну комісію, делегатів на III з’їзд споживчої кооперації України, а також ухвалили рішення з поточних питань діяльності споживспілки.

Після завершення роботи з’їзду відбулися перші збори Ради Споживспілки Львівської області третього скликання, на яких одноголосно головою правління Спілки споживчих товариств Львівської області обрано Ванівського Михайла Михайловича.

Завершилися урочистості концертною програмою за участю студентів та ансамблю «Галичаночка» Львівського кооперативного коледжу економіки і права.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради У Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулося засідання педагогічної ради Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 В роботі педагогічної ради взяли участь адміністрація та викладачі коледжу, голови циклових комісій, голова об’єднаного профкому, методист Ради директорів фахової передвищої освіти Львівської області Тарасюк І.В. На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань, зокрема: «Організаційно-педагогічні...

Переглядів: 719 Коментарів: 0

Вища освіта

У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні У Львівському кооперативному коледжі економіки і права вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні Опубліковано: Середа, 26 лютого 2020 П'ятий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності – учасників Євромайдану та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У Львівському кооперативному коледжі економіки і права було проведено виховний захід, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні, які змінили історію України ціною свого...

Переглядів: 650 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook