Період публікації:

від

до

Категорія:

Мобільна наукова лабораторія вже переїхала до гімназії "Престиж".

Опубліковано: Вівторок, 29 січня 2019 

min
max

У Львові Мобільна наукова лабораторія вже переїхала до гімназії "Престиж".
Там школярі знали, що лабораторія вирушила у подорож, а тому чекали на неї. Наприклад, учні 10-их класів спробували разом із вчителями фізики готуватись до проведення уроків. Вони самостійно шукали цікавинки щодо кожного експонату, а потім ділилися цим з учнями менших класів.

"Мені розповідали про кожний елемент, але найбільше мене зацікавив пристрій "Вентилятор Бернуллі". Адже для мене було загадкою те, як літаки могли триматися в повітрі. Тому, я спробувала дізнатись більше про пристрій "Вентилятор Бернуллі". Отож, тепер я знаю, що такий самий механізм, як у пристрої "Вентилятор Бернуллі", використовується для того, щоб літаки могли триматися в повітрі", - розповіла учениця 10-А класу Віоріка Пацула.

"Я вже знав, що до нашої школи привезуть цю лабораторію. І мені було дуже цікаво побачити її. Загалом вона мені дуже сподобалась. Тут дуже багато цікавих експериментів. Найбільше мене зацікавив прилад "Діапазон слуху",- розповів нам учень 8- В класу Денис Олехнович.

"Найбільше мені сподобалось розбирати органи людини, порозглядати їх і потім назад поскладати, адже моя мрія бути лікаркою", - поділилась з нами учениця 6-Б класу Єлизавета Жеребецька.

"Така лабораторія дає можливість відчути, побачити та своїми руками спробувати дослідити будь-яке фізичне явище", - розповів учень 10-В класу Остап Головецький.

"В цій лабораторії є багато чого пізнавального, є багато такого, про що ми на уроках розповідаємо, але не показуємо. А тут ми розповіли, показали – школярі побачили сам механізм кожного експонату і зрозуміли його дію. Я вважаю, що у такий спосіб можна значно більше запам’ятати, адже асоціації звідси залишаться на все життя", - розповіла вчителька фізики гімназії «Престиж» Галина Коваль.

Немає коментарів

Схожі статті:

Коротко про те, як школярі ліцею №38 прийняли мобільну наукову лабораторію Коротко про те, як школярі ліцею №38 прийняли мобільну наукову лабораторію Опубліковано: Понеділок, 28 січня 2019 Відео про те, як школярі ліцею №38 прийняли мобільну наукову лабораторію.   «Коли я вперше побачила ці прилади, то було таке враження, що я наче в якійсь справжній лабораторії. Здається, що тут щось таке робиться, схоже на магію. Найбільше мені сподобався прилад «Отвір у воді», - розповіла учениця...

Переглядів: 527 Коментарів: 0

Відділи освіти

Незабаром розпочнуться міські інтернет-олімпіади 2019  Незабаром розпочнуться міські інтернет-олімпіади 2019  Опубліковано: Понеділок, 28 січня 2019 Дорогі школярі, поспішайте реєструватись Вже зовсім скоро розпочнуться міські інтернет-олімпіади з предметів: біологія, англійська мова, українська мова, історія, фізика, інформаційні технології, хімія та математика. 2 лютого відбудеться перша інтернет-олімпіада «IT Challenge» з предмету Інформаційні...

Переглядів: 541 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook