Період публікації:

від

до

Категорія:

Сьогодні розпочалася реєстрація на основну сесію ЗНО-2019

Опубліковано: Вівторок, 05 лютого 2019 

min
max

Сьогодні, 5 лютого, в Україні розпочалася реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання, яка триватиме до 25 березня Про це повідомляють у департаменті освіти і науки Львівської ОДА.

Цьогоріч на Львівщині є 12 955 випускників загальноосвітніх шкіл. До них у складанні ЗНО долучаться і студенти коледжів та учні училищ.

«Кожен учасник матиме змогу скласти тест не більше як з чотирьох предметів. Кожен випускник загальноосвітнього навчального закладу для отримання документа про середню освіту (атестата) повинен здати три обов’язкові предмети: українська мова і література – обов’язковий для всіх, другий на вибір учня – математика або історія України і третій – на вибір із тих 11, що залишилися. Може бути поєднання математики та історії України. Четвертим можна обрати той предмет, який потрібний для вступу у вищі навчальні заклади», - зазначила директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

Загалом ЗНО відбуватиметься з 11 навчальних предметів.

Щоб взяти участь у ЗНО, необхідно створити і заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується з використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на сайті Львівського РЦОЯО.

Також треба підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти (для випускників шкіл, студентів професійно-технічних закладів і коледжів, які в цьому році завершують отримання повної загальної середньої освіти), або відправити його у відповідний регіональний центр оцінювання якості освіти (для випускників минулих років). Після цього регіональний центр видає спеціальний сертифікат.

Основна сесія ЗНО у 2019 році відбуватиметься з 21 травня до 13 червня.

Додаткова сесія ЗНО відбудеться з 26 червня до 12 липня.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Випускники Львівщини – серед лідерів за результатами ЗНО-2019 Випускники Львівщини – серед лідерів за результатами ЗНО-2019 Опубліковано: Середа, 26 Червня 2019 Про це повідомила сьогодні, 26 червня, під час брифінгу директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій. «39 випускників із Львівщини отримали максимальний бал на ЗНО, тобто маємо 41 найкращий результат, оскільки двоє випускників зі Стрия та Львова отримали по 400 балів. Ми є...

Переглядів: 1236 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

Визначено порогові бали «склав/не склав» з усіх предметів ЗНО Визначено порогові бали «склав/не склав» з усіх предметів ЗНО Опубліковано: П`ятниця, 21 Червня 2019 Встановлено порогові бали «склав/не склав» для трьох тестів зовнішнього незалежного оцінювання – історії України, географії та хімії. Відповідні рішення прийняла експертна комісія при Українському центрі оцінювання якості освіти сьогодні, 21 червня, під час засідання у залі Колегії МОН. За результатами...

Переглядів: 1429 Коментарів: 0

Випускникам шкіл
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook