Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень Толерантності в НРЦ "Мрія"

Опубліковано: П`ятниця, 08 лютого 2019 

min
max

З 4 по 8 лютого 2018 в НРЦ «МРІЯ» було проведено ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ під девізом "Толерантність врятує світ". З метою: продовжувати вчити дітей розуміти своє значення в соціумі. Дати знання про те, що люди можуть бути різної статі, різної зовнішності, різного характеру, проте потрібно поважати один одного. Виховувати почуття терпимості один до одного, повагу, розуміння. 

Учні школи взяли участь у акції "Дерево Толерантності". Спочатку діти виготовили листочки, потім на них написали риси толерантної людини і приклеїли на дерево. Кожен учень зміг підсумувати для себе багато позитивних рис толерантної людини.

Для учнів 8-9 класів був проведений психологічний тренінг "Вчимося розуміти й поважати інших".

Немає коментарів

Схожі статті:

Прощавай початково школо! Прощавай початково школо! Опубліковано: Четвер, 23 травня 2019 В НРЦ "Мрія" відбулося свято прощання з початковою школою. Випускники усім продемонстрували, чому вони навчилися та як здружилися протягом чотирьох років. у дитячих оченятах світилася радість, а на очах батьків виступали сльози любові та гордості за своїх дітей.

Переглядів: 337 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

День Матері в НРЦ "Мрія" День Матері в НРЦ "Мрія" Опубліковано: П`ятниця, 17 травня 2019 Зворушливе літературно-музичне свято з нагоди Дня матері відбулося в НРЦ "Мрія". Учні 5-9 класів, під керівництвом педагогів, зібралися, щоб висловити своюлюбов і шану найдорожчій людині - рідній неньці, подякувати за любов і турботу, а також привітативсіх жінок і побажати їм здоров"я, щастя і Божого...

Переглядів: 535 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook