Період публікації:

від

до

Категорія:

За 5 тижнів 2019 року вакциною охопили майже 10 тисяч школярів

Опубліковано: Понеділок, 11 лютого 2019 

min
max

Про це сьогодні, 11 лютого, під час апаратної наради повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій.

Також Любомира Мандзій повідомила, що керівниками закладів загальної середньої освіти та медичним персоналом районів, міст, ОТГ здійснено верифікацію даних та сформовано реєстри щодо кількості дітей, які нещеплені проти кору згідно з діючим Календарем профілактичних щеплень.

Окрім того, визначили навчальні заклади з високим, середнім та низьким ризиком щодо потреби проведення додаткових заходів з імунізації.

Відтак, пріоритетними закладами освіти, у яких велика кількість нещеплених дітей, є 108 ЗЗСО районів, міст, ОТГ області.

«Списки невакцинованих дітей є у директорів шкіл. У середу та четвер проведуть повторні батьківські збори з батьками тих учнів, у дітей яких немає відповідних щеплень», - Любомира Мандзій.

«14 лютого разом із департаментом освіти області та департаментом охорони здоров’я міста ми здійснимо тренінги для директорів шкіл за участі представників ЮНІСЕФ», - додала директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині вакцинували від кору уже більше 20 тисяч дітей На Львівщині вакцинували від кору уже більше 20 тисяч дітей Опубліковано: Понеділок, 04 березня 2019 Усі заклади охорони здоров’я забезпечені необхідною кількістю вакцин для профілактики кору, паротиту та краснухи. Про це сьогодні, 4 березня, під час апаратної наради повідомила директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак. Станом на кінець лютого в області є понад 121 тисяча...

Переглядів: 268 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

З початку кампанії з вакцинації від кору щепили понад дві тисячі дітей З початку кампанії з вакцинації від кору щепили понад дві тисячі дітей Опубліковано: Четвер, 21 лютого 2019 18 лютого у Львівській області стартувала кампанія із вакцинації дітей від кору. Відтак, упродовж двох днів 2 030 дітей отримали щеплення. Про це повідомили в департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА. Під час візиту на Львівщину заступник Міністра охорони здоров’я Ольга Стефанишина зазначила,...

Переглядів: 283 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook