Період публікації:

від

до

Категорія:

Торік в області відкрили 3 нові школи та 22 опорні заклади освіти

Опубліковано: Понеділок, 11 лютого 2019 

min
max

Про це сьогодні, 11 лютого, повідомила під час звіту директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

«Нові школи запрацювали у с. Верхня Рожанка та с. Лисятичі, також відреконструювали навчальний заклад у с. Оброшине Пустомитівського району. Зокрема, торік відкрили 22 опорні заклади освіти», - зазначила Любомира Мандзій.

Окрім того, очільниця департаменту зосередила увагу на розвитку професійно-технічної освіти.

«Минулого року відкрили 11 начально-практичних центри, зокрема 8 за кошти обласного та держаного бюджету, ще 3 – це фінансовий ресурс юридичних осіб», - додала Любомира Мандзій.

Також, за її словами, торік закупили 36 автобусів для довезення дітей до навчальних закладів, відтак майже 100 % дітей забезпечені доведенням.

«Цього року плануємо рухатись у тому ж напрямку і придбати ще понад 30 автобусів, щоб діти змогли комфортно пересуватись і здобувати освіту», - наголосила директор департаменту освіти і науки.

Немає коментарів

Схожі статті:

На опорні школи у 2017 році виділили більше 15 млн грн На опорні школи у 2017 році виділили більше 15 млн грн Опубліковано: Середа, 31 січня 2018 У Львівській області у 2017 році відповідно до рішень місцевих органів влади зупинили діяльність 12 закладів освіти, 19 закладів реорганізували, а також створили 18 опорних шкіл. Торік рішення про утворення опорних шкіл ухвалили майже усі сесії районних рад. Про це сьогодні, 31 січня, під час звіту...

Переглядів: 905 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Держава сплатить до 70 % вартості автобусів для опорних шкіл Держава сплатить до 70 % вартості автобусів для опорних шкіл Опубліковано: П`ятниця, 10 Червня 2016 Уряд підтримав ініціативу Міністерства освіти і науки України щодо збільшення долі державного співфінансування в цьогорічній закупівлі шкільних автобусів для сільських територій. Пропорція співфінансування 50 % на 50 % змінена на 70 % на 30 % для тих місцевих громад, що не мають відповідних надходжень...

Переглядів: 3787 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook