Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар вчителів зарубіжної літератури

Опубліковано: Вівторок, 12 лютого 2019 

min
max

       11 лютого 2019 року в опорному закладі "Рудківська СЗШ І-ІІІ ступенів імені Володимира Жеребного" Самбірського району Львівської області відбувся семінар вчителів зарубіжної літератури Рудківської ОТГ. Вчителі мали можливість поринути у світ французької літератури разом з учнями 10 класу та вчителем Баруліною О.В. Вчитель продемонструвала вміння побудови інноваційного уроку з використанням інформаційно-комунікативних технологій, наситивши урок багатим методичним калейдоскопом засобів та форм.
    Учні аналізували твір Фредеріка Стендаля "Червоне і Чорне", висловлюючи власні судження, були активними дослідниками особистості головного героя.
       Компетентнісний підхід уроку полягав у його влучному епіграф і "Людина - архітектор своєї долі", учні проектували цей афоризм на життєвий вибір Героїв сьогодення: Володимира Жеребного там Володимира Юричка.
      Також, як висновок уроку, обгрунтували симфоліку кольорів (червоного та чорного) у майбутньому життєвому виборі.
     Після обговорення уроку заступник директора Білинська -Слотило О.В. запропонувала присутнім креативні методики інтегрованих уроків зарубіжної літератури на прикладі вивчання твору В.Шекспіра "Ромео і Джульєтта".
     Директор школи Кондрашова Н.І. акцентувала увагу на доцільному підборі інноваційних методик. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Брийовська Ю.В. відзначила активність та креативність думок учнів 10-го класу.
     Дана зустріч стала ще однією сходинкою професійного зростання педагогів.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Просвітницький семінар з елементами тренінгу Просвітницький семінар з елементами тренінгу Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 28 лютого в Підлипецькій ЗОШ І-ІІ ст. Золочівського району відбувся інформаційно-просвітницький семінар  з елементами тренінгу  за темою « Формування активної життєвої позиції в умовах НУШ ».   Досвідом роботи ділилась вчителька  англійської мови НУШ, «агент змін» -  Приставська Аліна Леонідівна. Організація...

Переглядів: 1247 Коментарів: 0

Відділи освіти

ГО «Відкритий світ молоді» організовує україно-угорський семінар «Соціальний супровід як інноваційна технологія соціальної роботи з прийомною сім’єю» ГО «Відкритий світ молоді» організовує україно-угорський семінар «Соціальний супровід як інноваційна технологія соціальної роботи з прийомною сім’єю» Опубліковано: Четвер, 27 лютого 2020 Громадська організація «Відкритий світ молоді» 5-10 квітня 2020 року в рамках діяльності організації проведе україно-угорський семінар «Соціальний супровід як інноваційна технологія соціальної роботи з прийомною сім’єю», а також ознайомить з культурною спадщиною Угорщини, Австрії та Словаччини. Метою...

Переглядів: 882 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook