Період публікації:

від

до

Категорія:

Винахідники та раціоналізатори в гостях у залізничників

Опубліковано: Вівторок, 19 лютого 2019 

min
max

Зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників відбулася 12 лютого у Львівському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту.

У вступному слові заступник директора з НМР Бойко Б.П. розповів учням про винахідництво та раціоналізаторство і їхній вплив на здобуття професії.

У своєму виступі доктор філософії, доцент кафедри освіти дорослих Львівського навчально-наукового центру професійної освіти Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова Сліпчишин Лідія Василівна зробила акцент на ролі технічної творчості в професійній діяльності залізничників.

Член клубу винахідників м. Львова, викладач університету фізичної культури Панарін Борис Георгійович продемонстрував винаходи, які використовують для реабілітації опорно-рухового апарату.

Виконавчий директор Львівського обласного об’єднання організації роботодавців, кандидат технічних наук Яворський Михайло Степанович у своєму виступі розповів як впливає винахідницька та раціоналізаторська діяльність на розвиток економіки України і про те, що уряд підтримує, стимулює, заохочує винахідників робити свій непосильний вклад у інноваційні технології.

Захід пройшов на високому рівні. Виступаючі використовували відеоматеріали у своїх доповідях. Учні неодноразово вступали у дискусії зі спікерами.

Львівський державний Будинок техніки дякує адміністрації Львівського МВПУЗТ за надану можливість провести зустріч-диспут з учнями.

Немає коментарів

Схожі статті:

Відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського ВПУ торгівлі та сфери послуг Відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського ВПУ торгівлі та сфери послуг Опубліковано: Середа, 04 грудня 2019 29 листопада відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг. Відкрила захід виконувачка обов'язків директора навчального закладу Хотинецька Ганна Климентівна. Заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського...

Переглядів: 696 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Мода в кулінарії Мода в кулінарії Опубліковано: П`ятниця, 11 жовтня 2019 10 жовтня відбулася зустріч-диспут раціоналізаторів та винахідників з учнями Львівського вищого професійного училища технологій та сервісу. Із вступним словом до учнів звернувся заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського державного Будинку техніки Бойко Богдан Петрович, який представив...

Переглядів: 820 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook