Період публікації:

від

до

Категорія:

Вшанування подвигу учасників Революції гідності

Опубліковано: Середа, 20 лютого 2019 

min
max

У лютому 2014 року вся Україна і весь світ стали свідками нестримної, відчайдушної боротьби простих українців, відданих патріотів за європейський напрям розвитку держави, за утвердження української нації, за гідне майбутнє для наступних поколінь. 

Учні Новосілківської ЗОШ І-ІІ ступенів підготували лінійку-реквієм, приурочену вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Метою заходу було не тільки бажання нагадати учням про ці визначальні події у новітній історії України, а й виховувати в них патріотичну свідомість, любов до Батьківщини, бажання стати гідними громадянами України.

Кожен з присутніх  пригадав про те, як стискалося серце від того жахливого видовища. Всі загиблі мали свою сім'ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії та невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. З подій Революції Гідності почався новий етап розвитку Незалежної України.

Під мелодію гімну Небесної Сотні «Пливе кача» учні школи прикріпили символічних ангелят на калину біля школи в знак пам’яті та скорботи.

Немає коментарів

Схожі статті:

Я пізнаю свій рідний край! Я пізнаю свій рідний край! Опубліковано: Середа, 15 січня 2020 Одне з чільних місць у національній системі  освіти належить вихованню любові і дбайливого ставлення до рідної землі, – своєї “малої батьківщини”, її історії, поваги до народних традицій і звичаїв, фольклору, любові до рідної природи серед учнівської молоді. Нема в людини місця дорожчого, ніж те, де...

Переглядів: 928 Коментарів: 0

Відділи освіти

Літературно-драматична композиція «Ти не неволі син»             Літературно-драматична композиція «Ти не неволі син» Опубліковано: Четвер, 28 листопада 2019 26 листопада 2019 року у Ясеновецькому НВК вчителькою української мови та літератури Ольгою Степанівною Пуківською було підготовлено і проведено літературно-драматичну композицію« Ти не неволі син» з учнями 5 класу, приурочену пам’яті Маркіяна Шашкевича. П’ятикласники запросили всіх учнів школи, а також...

Переглядів: 539 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook