Період публікації:

від

до

Категорія:

«Приємно, що українці не лише впізнавані в світі, а й стають драйверами розвитку міжнародної науки», - Олег Синютка під час зустрічі з професором Євгеном-Зеноном Стахівим

Опубліковано: Четвер, 28 лютого 2019 

min
max

Сьогодні, 28 лютого, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся з лауреатом Нобелівської премії миру, доктором наук, професором Євгеном-Зеноном Стахівим.

«Ви маєте дати право українцям гордитися вами. Ваша підтримка і ви є нам потрібні. Важливо, щоб молоді люди, перед якими ви нині виступатимете, відчули гордість, що вони – українці. Ми маємо дати людям відчуття гордості за державу. Приємно, що українці не лише впізнавані в світі, а й стають драйверами розвитку міжнародної науки”, - зазначив очільник Львівщини.

У межах зустрічі присутні порушили питання підтримки молодих українських науковців, а також українців за кордоном. Також акцентували увагу на російсько-українській війні в Україні.

«Я і мої колеги-науковці, ми працюємо для України, я контактую з українцями за кордоном. Ми підтримуємо український народ», - зазначив лауреат Нобелівської премії миру.

Окрім того, у межах зустрічі згадали товариша Євгена-Зенона Стахіва – громадського діяча, відомого пластуна Олеся Криськіва.

Зазначимо, сьогодні відбулось спецпогашення маркованого конверта до 75-річчя від дня народження лауреата Нобелівської премії миру Стахіва.

Нагадаємо, завтра професор Євген-Зенон Стахів візьме участь в урочистому засіданні Вченої ради НУ «Львівська політехніка», під час якого йому вручать Диплом доктора Honoris Causa.

Немає коментарів

Схожі статті:

                                   Права та обов'язки дітей Права та обов'язки дітей Опубліковано: П`ятниця, 20 грудня 2019 В рамках проведення  Всеукраїнського тижня права у Гостинцівській ЗОШ І-ІІ ступенів Мостиського району   10.10.2019 року відбулася зустріч учнів школи з інспектором з ювенальної превенції Мостиського ВП старшим лейтенантом поліції Петик В.В. Під час змістовної години спілкування «Права та обов'язки дітей»...

Переглядів: 777 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook