Період публікації:

від

до

Категорія:

Міні-футбол. Cрібний злет збірної ДЮСШ-II (Стрий)

Опубліковано: Субота, 02 березня 2019 

min
max

XV Всеукраїнський традиційний дитячий турнір з міні-футболу серед юнаків 2005-2006 р., присвячений 30-й річниці виведення військ з Афганістану проходив 14-15 лютого ц. у спортзалі Стрийської ДЮСШ міськво. Організатором турніру виступила Стрийська ДЮСШ міськвно. Меценати турніру – відділ молоді та спорту Стрийської міської ради та благодійний фонд «Добре серце».

 

На урочистій церемонії відкриття усіх учасників привітали і побажали вдалих стартів та усіляких гараздів головний спеціаліст відділу молоді та спорту Стрийської міської ради Руслан Каліцун, директор Стрийської ДЮСШ міськвно Олексій Кухар, методист Стрийської ДЮСШ міськвно Романа Маряк, тренер Стрийської ДЮСШ міськвно Василь Багрич та інші. Головний суддя турніру – Юрій Галій, суддя турніру – Ігор Куль (обидва – Стрий).

У цьогорічному турнірі взяли участь 8 дитячих команд, які були розподілені на дві групи:

«А»: ФК «Дрогобич»-II – 9 очок, «ДЮСШ»-II (Стрий, на фото) – 6 очок, «Сталь» (Київ) – 3 очка, «ДЮСШ» (Новий Розділ) – 0 очок.

«Б»: «ДЮСШ»-I (Стрий) – 7 очок, ФК «Цумань» (Волинська область) – 7 очок, ФК «Великий Бичків» (Закарпатська область) – 3 очка, ФК «Дрогобич»-I – 0 очок.

Регламент турніру: два тайми по 15 хвилин. За регламентом турніру команди, які посіли у своїх групах перше та друге місця напряму виходили у півфінали. Решта команд змагалися за «Кубок Надії».

Наводжу технічні результати у двох групах: Стрий-II – Дрогобич-II 0:1, Стрий-II – Новий Розділ 3:1, Стрий-II – Київ 2:1, Дрогобич-II – Новий Розділ 4:3, Дрогобич-II – Київ 3:1, Київ – Новий Розділ 5:2; Стрий-I – Цумань 4:4, Стрий-I – Дрогобич-I 15:0, Стрий-I – Великий Бичків 4:2, Цумань – Дрогобич-I 3:1, Цумань – Великий Бичків 7:1, Великий Бичків – Дрогобич-I 4:1.

У півфіналах були зафіксовані такі результати: Цумань – Дрогобич-II 14:0, Стрий-II – Cтрий-I 2:2 (по пенальті – 2:1). У матчі за 3-є місце перша команда ДЮСШ (Стрий) у драматичному матчі з рахунком – 4:3 перемогла ФК «Дрогобич»-II. У фіналі зійшлися в очному протистоянні команди Цумані та Стрий-II. Гості з перших хвилин захопили ініціативу та зуміли її втілити у забиті м’ячі. На жаль, юні стрийські футболісти не зуміли їм гідно протистояти і поступилися їм з рахунком – 8:0. Отож, переможцем турніру стала ФК «Цумань» (Волинська область), друге та третє місця вибороли друга та перша команда Стрия. «Кубок Надія» виборола ФК «Великий Бичків» (Закарпатська область). Оргкомітет турніру визначив кращих у номінаціях: воротар – Василь Ростоцький (Стрий-I), бомбардир – Андрій Ситор (Стрий-II), гравець – Антон Міщук (Цумань). Хотів би зазначити, що у складі другої команди Стрийської ДЮСШ досить успішно виступали троє дівчат: Наталя Люлюк, Оксана Поздєєва та Вікторія Тахтарова, які мало у чому поступалися своїм одноліткам – хлопцям.

Переможці та призери XV Всеукраїнського традиційного дитячого турніру з міні-футболу серед юнаків 2005-2006 р.н., присвяченого 30-й річниці виведення військ з Афганістану були нагороджені кубками, медалями та грамотами, а кращі у номінаціях – футбольними статуетками.

                          За матеріалами редакції газети "Фортуна"

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка У Львові завершився відкритий Кубок Львівської обласної організації ФСТ «Україна» пам’яті Заслуженого тренера України з тенісу Федора Кулечка Опубліковано: Субота, 13 травня 2017 Цими днями на кортах львівського Палацу спорту «Україна» відбувся всеукраїнський відкритий Кубок Львівської облорганізації ФСТ «Україна» з тенісу пам’яті Заслуженого тренера України Федора Григоровича Кулечка. В турнірі, який традиційно проводиться з 2000 року, взяли участь 98 учасників з 13 міст...

Переглядів: 1047 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Опубліковано: Середа, 22 березня 2017 ЮНІ БОКСЕРИ ЛЬВІВЩИНИ - СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ЗОНАЛЬНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З БОКСУ З 15 до 18 березня 2017 року в приміщенні виставкового  центру «Шувар - Експо» у місті Львові тривав зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2003-2004 р.н. Цьогоріч для участі в змаганнях приїхали 79 юних боксерів...

Переглядів: 1225 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook