Період публікації:

від

до

Категорія:

Акція "Пам'ятаймо тих, хто в полоні!"

Опубліковано: Понеділок, 04 березня 2019 

min
max

Учні Словітського НВК долучилися до акції «Пам’ятаймо тих, хто в полоні!», почепивши символічні «Кораблики нескореності».
 

Минуло 3 місяці з того часу, коли українські малі броньовані артилерійські катери "Бердянськ", "Нікополь", а також рейдовий буксир "Яни Капу" здійснювали плановий перехід з порту Одеси до порту Маріуполя.

Поблизу Керченської протоки їх разом з екіпажем захопили прикордонні наряди РФ, хоча про плановий перехід корабельної групи ВМС ЗСУ російську сторону повідомляли заздалегідь.

З 3 грудня розпочалася акція підтримки військовополонених моряків українського флоту і триватиме до звільнення їх з полону.

Школярі також намалювали малюнки і оформили виставку «Волю морякам України!» та висловили слова підтримки бранцям Кремля.

Підтримуємо наших побратимів,
Що у полоні, нині в западні;       
Через агресію ворожих нам русинів
Тримайтесь, браття, ви ж бо не одні!

 

Немає коментарів

Схожі статті:

День святого Валентина у Словітському НВК День святого Валентина у Словітському НВК Опубліковано: Вівторок, 18 лютого 2020 14 лютого 2020 року у Словітському НВК відбулася конкурсно-розважальна програма на основі популярного шоу «Хто зверху?». Дівчата та хлопці 8-10 класів вирішували  хто з них спритніший, креативніший, хитріший та ерудованіший. У розпорядженні учасників було сім конкурсів  та фінал. Ведучі наповнили...

Переглядів: 860 Коментарів: 0

Відділи освіти

УКРАЇНА В НАС ЄДИНА УКРАЇНА В НАС ЄДИНА Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 Соборність – це символ. Символ боротьби за волю. Порозуміння між людьми. І частинка надії і віри у майбутнє. Це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель та єдності нації під якою розуміють соціальну єдність, політичну єдність, єдність традицій і перспектив розвитку, економічну...

Переглядів: 673 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook