Період публікації:

від

до

Категорія:

На опорні школи Стрийщини скерували 3,5 млн гривень

Опубліковано: П`ятниця, 01 березня 2019 

min
max

Для покращення матеріально технічної бази опорних шкіл Стрийського району за останні роки з державного бюджету виділено 3 млн 500 тис гривень.

Про це сьогодні, 1 березня, розповів голова Стрийської райдержадміністрації Василь Зубрицький під час звіту.

«У Стрийському районі загальну середню освіту здобувають 5 611 школярів. З ініціативи Президента, Уряду України реалізується ключова реформа освіти – Нова українська школа. Для реалізації реформи у Стрийському районі з бюджету виділено 3 млн 500 тис грн на закупівлю дидактичних матеріалів, комп’ютерного обладнання та меблів», - зазначив Василь Зубрицький.

У межах соціальної програми Голови Благодійного фонду, дружини Президента України Марини Порошенко втілюється програма «Інклюзивна освіта – рівень національної свідомості». У 2018 році у районі розпочав свою роботу Інклюзивно-ресурсний центр. Для його відкриття проведено ремонтні роботи та закуплено обладнання на суму 550 тис грн.

В закладах освіти зреалізовано протягом 2016-2018 років 95 проектів (в тому числі 40 мікропроектів). Це в школах сіл Ланівка, Великі Дідушичі, Завадів, Нижня Лукавиця, Лисовичі, Угерсько, Лисятичі, Дуліби, Верчани, Станків, Подорожне, Олексичі, Нижня Стинава, Любинці.

За підсумками зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році дві школи Стрийського району увійшли в двадцятку кращих шкіл області. Це Дулібський навчально-виховний комплекс та Миртюківський навчально-виховний комплекс.

Немає коментарів

Схожі статті:

На реалізацію Нової української школи на Бродівщині скерували майже 3 млн грн На реалізацію Нової української школи на Бродівщині скерували майже 3 млн грн Опубліковано: Середа, 20 березня 2019 У 2018 році проведено оптимізацію мережі закладів освіти району, зокрема: призупинено навчально-виховний процес у Гаї-Смоленській ЗОШ І ст., Дубинівській ЗОШ І ст. та Клекотівській ЗОШ І ст., реорганізовано шляхом приєднання Суходільську загальноосвітню школу І ступеня Бродівської районної ради Львівської...

Переглядів: 397 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

На Яворівщині придбали 7 шкільних автобусів На Яворівщині придбали 7 шкільних автобусів Опубліковано: Вівторок, 19 березня 2019 Завдяки співфінансуванню за рахунок державних та обласних програм на Яворівщині придбали 7 шкільних автобусів. Про це повідомив 18 березня голова Яворівської РДА Ігор Самардак. «Зокрема, у 2018 році купили 1 спеціальний автобус, який вже із 20 березня, окрім як довезення дітей з особливими потребами...

Переглядів: 397 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook