Період публікації:

від

до

Категорія:

Тиждень професії «Будівельник»

Опубліковано: Понеділок, 11 березня 2019 

min
max

Професія будівельника дуже цікава, відповідальна, високооплачувана і завжди є затребуваною на ринку праці.. Сьогодення вимагає цікавих нестандартних рішень. Тому з впевненістю можна сказати, що професія будівельника – це професія майбутнього. Якість будівельної продукції – будинків і споруд різного призначення залежить від багатьох складових, але основними серед них були і залишаються умілі руки будівельників.
З метою популяризації будівельних професій «Штукатур», «Маляр», «Лицювальник-плиточник", розвитку творчої особистості учнів, формування в учнів інтересу до обраної професії, стимулювання до роздумів, активного пошуку, дослідження, самостійного опрацювання додаткових інформаційних джерел, глибшого ознайомлення учнів з основами будівельної справи 6 березня у Львівському вищому професійному училищі комп’ютерних технологій та будівництва , в рамках предметного тижня, проходив брейн-ринг «Майстерність тому дається, хто весь справі віддається», організований МК будівельних професій, зокрема, викладачами спецдисциплін Жукевич М.М., Лучишин Н.В., Ільків Л.В.. та майстрами виробничого навчання Вишневською Т.І., Дмуховською У.М. та Кандибою С.Ю.  На  захід запрошена і була головою журі Гузюк В.Б., методист  НМЦПТО у Львівській області. Програма  інтелектуально-пізнавальної гри складалася з шести конкурсів, в яких брали участь три команди: «Терка і компанія»(гр42Т), «Містер Кельма»(гр.341) і «Королі інтер’єру»(гр.251). Кожна команда показала свою професійну майстерність, глибоку зацікавленість обраною спеціальністю. Переможцями стали команди «Терка і компанія» та «Містер Кельма». Всі команди були нагороджені призами.
З профорієнтаційною метою у заходах, присвячених учнівській молоді, були присутні учні навколишніх шкіл.  Вони мали змогу познайомитися із матеріально-технічною базою навчального закладу, презентацією професій будівельного напряму.
Редколегії груп 251,341 ,14В,15В,24В та 25В випустили стіннівки, у яких висвітлили велич місії будівельників, масштаби їх діяльності, цікаві факти та події, проекти на майбутнє.
Предметний тиждень будівельних професій дав змогу донести до кожного учасника навчального процесу цікаві заходи, міцніше та глибше оволодіти відповідними знаннями та вміннями, вдосконалити свої здібності, проявити ерудицію, інтелект, кмітливість й отримати безліч позитивних емоцій.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

 Семінар – практикум «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Семінар – практикум «Робота в навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу серед майстрів виробничого навчання та викладачів з орієнтацією на ефективну професійну діяльність» Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 04 березня 2020 року у ДНЗ «Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва» на базі навчально-практичного центру «TRIORA» та «POLIMIN – HUB» відбувся семінар – практикум  «Робота в  навчально-практичних центрах на засадах компетентнісного підходу  серед майстрів виробничого навчання та викладачів...

Переглядів: 1432 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Захист випускних кваліфікаційних робіт за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст» у Стрийському ВХПУ Опубліковано: Четвер, 05 березня 2020 28 лютого у Стрийському вищому художньому професійному училищі відбувся захист випускних кваліфікаційних робіт учнів за професією «Манікюрник, візажист, візажист-стиліст». Під керівництвом майстра в/н Оксани Грещук дівчата створили чудові образи, в яких вміло застосували свої професійні навички і творчий...

Переглядів: 1400 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook