Період публікації:

від

до

Категорія:

Доля квітів-первоцвітів у наших руках

Опубліковано: Середа, 13 березня 2019 

min
max

Вихованці творчих учнівських об’єднань, які працюють на базі КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» долучилися до акції «Первоцвіти просять захисту», яка щороку навесні проходить в області.

До акції юннати готувались заздалегідь: виготовляли листівки-пам’ятки «Первоцвіти просять захисту» з нагадуванням про те, що у разі неконтрольованого збору та продажу ранньоквітучих рослин-первоцвітів вони найближчим часом можуть взагалі зникнути; робили весняні квіти з  паперу, які можуть стати альтернативою маленьким букетам з перших провісників весни; знаходили інформацію про первоцвіти, які занесені до Червоної книги України, а керівники гуртків провели із вихованцями бесіди «Доля квітів-первоцвітів у наших руках».

         Напередодні весняних свят юннати разом з керівниками творчих учнівських об’єднань ЛОЦЕНТУМ дарували виготовлені власноруч квіти  перехожим у Стрийському парку, вчителям, своїм рідним і близьким.

10 березня ц.р. юні екологи влаштували акцію біля  Храму Святої Софії – Премудрості Божої та після Служби Божої дарували паперові первоцвіти всім прихожанам церкви, розповідали про перші чудові весняні квіти, які з’явилися після тривалої зими і тішать нас своєю красою, а також наголошували, що збираючи і продаючи первоцвіти — ми губимо їх, а купуючи - допомагаємо губити.

Сподіваємося, що ця акція надихне нас не зривати, не купувати первоцвіти та подарує можливість милуватися красою цих чудових квітів наступним поколінням.

Немає коментарів

Схожі статті:

Акція «Збережемо життя ялинці!» Акція «Збережемо життя ялинці!» Опубліковано: Субота, 22 грудня 2018 20 грудня у стінах КЗ ЛОР «Львівська загальноосвітня санаторна школа-інтернат № 1 імені Б.-І.Антонича» вихованці гуртків «Юні друзі природи» та «Флористика»   КЗ ЛОР «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної  творчості учнівської молоді»  разом  з учнями школи-інтернату взяли участь в акції...

Переглядів: 824 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

Екскурсія у прекрасний світ флори та фауни Екскурсія у прекрасний світ флори та фауни Опубліковано: Середа, 22 листопада 2017 18 листопада  вихованці гуртків « Тварини рідного краю» та «Юні охоронці природи» КЗ ЛОР «ЛОЦЕНТУМ», які працюють на  базі Твіржанського НВК Мостиського району разом з  керівником гуртків  Чапаком Т.Б.  побували на екскурсії  у Львові. Вихованці гуртків відвідали  два дитячі екологічні заклади. Спочатку...

Переглядів: 443 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook