Період публікації:

від

до

Категорія:

17-19 травня відбудеться Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія»

Опубліковано: Четвер, 14 березня 2019 

min
max

Дитячий форум – це 3 дні читання, конкурсів, квестів, ігор, майстер-класів, наукових дослідів, спортивних розваг, подій для батьків та освітян, а також книжкові новинки від українських видавців.

Цього року Дитячий форум відбудеться у форматі великої гри «Супергерої рятують планету». Основна місія заходу – здобути суперсили, стати Супергероєм та врятувати Планету «Книгоманія» від екологічної катастрофи!

Триває Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія»

Основна ідея «Книгоманії» – популяризація читання.

Цей конкурс дає можливість його учасникам здобути перемогу не завдяки особливим талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню. Учасники і переможці конкурсу мають можливість переконатися в тому, що вони не самотні у своїх літературних уподобаннях та подискутувати про улюблені книжки. І найголовніше – ми хочемо, щоб кожна прочитана книжка стала для дитини захопливою подорожжю у цікавий та новий світ.

Упродовж 3-х місяців діти читають книжки, розповідають про них, змагаючись з іншими книгоманами і, врешті, здобудуть титул «Суперчитач України».

Винагородою за перемогу стане поїздка до Львова на Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія», де їх чекатиме спеціальна програма заходів: літературні квести, зустрічі з відомими українськими дитячими письменниками, майстер-класи з різних видів творчості та мистецтва, які проводять художники, письменники, актори, народні майстри та інші митці. Основний захід для книгоманів – урочиста церемонія нагородження переможців, де кожному вручать дипломи «Суперчитач України - 2019» та подарунки.

Для переможців другого етапу конкурсу «Книгоманія» Генеральний партнер ПАТ «КРЕДОБАНК» підготував спеціальний конкурс «Читаємо з Kredobank», переможець якого отримає приз – подорож до Варшави! У межах конкурсу книгомани мають зняти відео-відгук або Book-trailer на одну із зазначених в умовах книжок.

І трохи таємної інформації: цього року ми вперше створили Таємне товариство книгоманів, де розказуємо новини про конкурс і ділимось цікавинками про літературу, читання та авторів. Приєднатися до Таємного товариства книгоманів можна за посиланням.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові відбудеться Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» У Львові відбудеться Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» Опубліковано: Середа, 15 травня 2019 17-19 травня у Львівському Палаці мистецтв відбудеться Дитячий форум – Фестиваль дитячого читання «Книгоманія» – одна з найбільших подій в Україні для розвитку та радості дітей і батьків. Співорганізатори: Український інститут книги, Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація,...

Переглядів: 417 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Школярів запрошують долучитися до конкурсу «Книгоманія» Школярів запрошують долучитися до конкурсу «Книгоманія» Опубліковано: Понеділок, 25 лютого 2019 Читати книги й ділитися прочитаним із іншими пропонують семикласникам у рамках 15 Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія», що стартував 1 лютого. Співорганізатори конкурсу: ГО «Форум видавців», ДП «Український інститут книги». Генеральний партнер: ПАТ «КРЕДОБАНК». «Основна ідея «Книгоманії»...

Переглядів: 671 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook