Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентка Львівського кооперативного коледжу перемогла у чемпіонаті з жиму лежачи

Опубліковано: Четвер, 14 березня 2019 

min
max

Нещодавно студентка Львівського кооперативного коледжу економіки і права спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Вікторія Марків отримала перемогу – перше місце у відкритому чемпіонаті Тернопільської області та відкритій першості «ТО ДЮСШ з літніх видів спорту» з жиму лежачи та класичного жиму лежачи серед чоловіків, юнаків, дівчат, юніорів, юніорок та ветеранів.

Вікторія – срібний призер кубку України 2018 року з жиму лежачи. Почала займатись пауерліфтингом із 13 років у Яворівській ДЮСШ під керівництвом Майстра спорту України, відомого тренера-викладача з пауерліфтингу Віктора Погребінського. У 2017 році, після закінчення 9 класу, вступила до кооперативного коледжу на навчання за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» та почала поєднувати спорт і заняття.

Завдяки великому бажанню досягти успіху, юна спортсменка вже має у своєму арсеналі такі здобутки: у чемпіонаті Львівської області з класичного жиму лежачи та жиму лежачи, присвяченого пам’яті М. Невзорова, отримала І місце; у відкритому чемпіонаті Тернопільської області з класичного жиму лежачи серед чоловіків, жінок, юнаків та дівчат – призер абсолютної першості; у Чемпіонаті Львівської області з пауерліфтингу серед юнаків та дівчат – І місце; у чемпіонаті України з класичного з пауерліфтингу серед дівчат – ІІІ місце; у чемпіонаті України з класичного жиму лежачи серед дівчат – ІІ місце; у чемпіонаті України з пауерліфтингу серед дівчат, який проходив під патронатом Федерації пауерліфтингу України – ІІ місце; у Відкритому кубку СК ЛДУФК «Скіф» з пауерліфтингу та класичного пауерліфтингу – І місце; у відкритій першості КУТОР «Тернопільська обласна ДЮСШ з літніх видів спорту» з класичного пауерліфтингу серед дівчат – І місце; у змаганнях з пауерліфтингу серед жінок – ІІ місце в абсолютній першості. Також юна спортсменка взяла участь в Олімпійському уроці, який проводився у вересні 2017 року під патронатом Національного олімпійського комітету України.

Наразі Вікторія навчається на другому курсі, мріє про успішне закінчення навчання у коледжі, вступ до вишу за обраним напрямом підготовки та, не зупиняючись на досягнутому, займається улюбленим видом спорту.

Як розповідає викладач циклової комісії фізичного виховання коледжу Андрій Соломонко: «Вікторія поставила собі за мету виконати норматив і отримати звання кандидата в майстри спорту».

Адміністрація, циклова комісія обліку та фінансово-економічної діяльності, циклова комісія фізичного виховання, одногрупники та студентське самоврядування коледжу щиро вітають переможницю, яка гідно представляє не лише виш та область, але і всю Україну, бажає нових досягнень, успіхів у навчанні та подальших спортивних здобутків!

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі ЗМІ та зв᾽язків із громадськістю ЛККЕіП

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти Львівського кооперативного коледжу долучилися до всеукраїнського забігу Студенти Львівського кооперативного коледжу долучилися до всеукраїнського забігу Опубліковано: Четвер, 27 Червня 2019 Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права активно беруть участь у всіх молодіжних рухах задля підтримки здорового способу життя. Зокрема, нещодавно долучилися до Всеукраїнського легкоатлетичного забігу «Студентська миля», що об’єднав усі регіони України. Мета заходу – привернути...

Переглядів: 1290 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Викладач Львівського кооперативного коледжу у складі Збірної команди ветеранів Львова здобув «срібло» на міжнародному турнірі з волейболу Опубліковано: Понеділок, 25 березня 2019 Нещодавно у місті Львові відбувся XVIIІ Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів. Організатором турніру виступив волейбольний клуб «ОМЕГА». У турнірі взяли участь команди з Польщі («Каман-Воле»), Латвії (м. Даугавпілс), Білорусії (м. Мінськ), Болгарії (м. Руси), Вінниці, Чернівців, Луцька, Києва...

Переглядів: 674 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook