Період публікації:

від

до

Категорія:

Книжкова толока у Горішненській школі

Опубліковано: Середа, 13 березня 2019 

min
max

1 березня в Горішненську ЗОШ І-ІІ ст. Миколаївського району у межах книжкової толоки завітав творчий тандем неповторної миті поетичного слова, який представляли львівські поети Людмила Пуляєва та Богдан Бовшик, а також дитячий письменник, казкар Олександр Зімба.

Митці зустрілися з учнями 6-9 класів та працівниками школи. Всі з захопленням слухали поетичні рядки Людмили Пуляєвої від інтимної лірики, філософської до патріотичної.

Поезія Богдана Бовшика також полонила своєю мелодійністю, відкритістю, чуттєвістю поета і пісняра.

Цих двох творчо обдарованих особистостей об’єднав поетичний батл, що вилився у книзі ліричних творів авторів «А ти приходиш тільки в сни». Вірші авторів створюють ліричний перегук, плавно продовжуючи один одного, і ми розуміємо: мова кохання – універсальна.

Творячи чародійну атмосферу лірики кохання, заворожуючи двоголоссям, гості ділилися почуттями та ініціативами на майбутнє.

А учні 1-5 класів із захопленням слухали Олександра Івановича Зімбу, заслуженого тренера України, майстра спорту, засновника видавництва «Вісім ланок», автора 25 віршованих історій про різні пригоди песика Бровка та котика Мурчика.

Долаючи різні перешкоди, друзі доводять, що тільки справжня дружба перемагає всі негаразди.

Казки Олександра Зімби гарно сприймаються та легко запам’ятовуються.

Зустріч творчих людей залишила багато вражень та почуттів.

Немає коментарів

Схожі статті:

Проєкт «Дитячі та юнацькі роки І. Франка» Проєкт «Дитячі та юнацькі роки І. Франка» Опубліковано: Понеділок, 24 лютого 2020 Іван Франко – видатна постать в українській історії, літературі, культурі, політиці. Цей незвичний чоловік відомий не лише своєю творчістю, а й сильною громадянською позицією. Мабуть, тому його поезія не втрачає актуальності й у наш час. Учні 4 класу Горішненської ЗОШ І-ІІ ст. Миколаївського району охоче...

Переглядів: 587 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook